ДЕМОКРАЦИЯ В РУСИЯ

Напоследък се убеждавам, че в Русия цари свобода и демокрация, непознати по света. А науката им е достойна за Нобелова награда за цялостно творчество. Провокирам българските учени и военни да се опитат с чип за пералня да направят дрон или самолет! Не можете, аааа? Аматьори!

Ей вижте руската армия – докато бие, яде, еве и убива всичко наред /като се започне от пеленачета и се стигне до жирафите в зоологическата градина/, междувременно скубят чиповете от пералните на украинските тетки и на място правят дронове от тях. Направо се превъоръжават жестоко с всяка пералня и сушилня, която докопат! Ся, ако не бяха санкциите, бих препоръчала да изпратим на обмяна на опит в руската армия военния министър и екип учени от БАН, та барем научим как да въоръжим и нашата армия. Стари перални все ще намерим, за разлика от ракети и самолети?! Представяте ли си! Всяка пералня – дрон в сърцето на врага! Найс, аааа?

Другото изумително нещо е демокрацията на най-високо държавно ниво. Тук често министрите не знаят какви ги върши премиера, а в Русия готвачът на Путин е участвал и знае в подробности как Путин е спечелил изборите в САЩ. Демократична работа, ви казвам! Я сега си признайте в България колко готвачи на Президента, Министър-председателя, министри и прочие, знаят секретните операции в държавата? Представете си го, значи: докато кротко си приготвя Бьоф Строганофф, готвачът си приказва с Путин, който си прекарва голяма част от времето в кухнята на Кремъл. Докато заедно белят картофи за обедната манджа, Путин си споделя как смята да фалшифицира американските избори и да постави руски агент, дълбоко законспириран в американската политика, за президент. Пита готвачът за практически съвети и за неговото мнение. Заедно стигат до извода, че е редно така да се направи и докато бърка десерта, Путин обещава на готвача да задейства въпроса.

Та таквиз ми ти работи в Русия…..

Елена Гунчева-Гривова