ДЕН НА ПОБЕДАТА ИЛИ ДЕН НА ЕВРОПА?

Поколенията след моето днес празнуват Ден на Европа. Обединена Европа. Всъщност обединението на Европа под ръководството на Германия е било мечтата на чичо ви Адолф. Както се казва, победи чрез наследниците си – новите либерални неофашисти, завзели властта в Европа. И някак си забравят кой на кого майката…..грубо казано!

Сега да бъдем за кратко реалисти и да махнем розовите еврогейски очила със светлото европейско бъдеще и да разгледаме нЕкои точки от реалността:
– По времето на Третия райх голямата част от днешните европейски държави подкрепят АХ. Факт!
– Германия установява господство и определя политиката на европейския континент.
– При нападението над Полша, почти никоя европейска държава не протестира.
– Чичо ЙГ създава науката за манипулиране на масите чрез пропагандата, киното и изкуството.
– Германия, една тъй миролюбива държава, напада СССР първа. Факт!
– Великобритания и САЩ се включват във войната едва когато започват победите на съветската армия над германците. Факт!
– Великият спасител и демократ САЩ хвърлят атомни бомби над Нагасаки и Хирошима, като избиват стотици хиляди жени, деца, възрастни…изобщо цивилни, като последиците от ядреното замърсяване засягат и следващите поколения.
– СССР /сега Русия/ наритва като мръсно коте Германия и прави парад в Берлин, а след това и голям военен парад в Москва по случай ДЕНЯ НА ПОБЕДАТА НАД ХИТЛЕРОФАШИЗМА!.
– СССР губи милиони жертви – военни и цивилни, за да се защити. Цивилизованите германци избиват всичко по пътя си.
– Европа след войната е съсипана, а САЩ стават световна сила, защото нямат противник, а те много зор в тази война не са си дали.
– Започва изпълнението на плана на АХ за обединение на Европа – първа цел – обединение за въглища и стомана, тоест да изкарат едни пари. И втора цел – да се противопоставят на СССР тогава, защото смятат социализмът /комунизъм, за сведение на психодесните, не е имало никъде, нещо като утопия е, ама кой да ти чете/, за по-голяма заплаха от всичко останало.
– На практика ЕС става нов САЩ, като държавите в него губят суверенитета си и се подчиняват на Брюксел.
– Богоизбраните отново владеят финансовата система и се опитват да управляват света.
– Германия отново управлява Европа!
– Европейските ценности за свободно движение на хора, капитали и работна ръка отидоха в небитието покрай пЛандемията и планираните имунизационни паспорти.

И да обобщим – грозно е да се омаловажава борбата на милиони хора срещу фашизма и хитлеризма. Грозно е да си приписваш победа, която не си извоювал. Грозно е подчиняваш другите народи, макар и под ореола на европейски ценности!

България, по стара наша традиция, винаги се присъединява към губещите. И след това си плаща българският народ.

И Девети май е Денят на победата! В който приключва Великата Отечествена война. Поклон пред жертвите и героите на войната! Поклон пред тези, които не се подчиниха на новия ред. Поклон пред тези, които загинаха за свободата си.

Денят на Европа е ден на Германия, Франция, Испания, Италия…..но ТОВА НЕ Е МОЯТ ДЕН! Днес аз мисля за това как под ореола на висши ценноссти се пробутва робството, агресията и контрола върху хората. И предпочитам България да е свободна, независима и просперираща държава, а не колония на Брюксел и САЩ. Предпочитам да правим военни паради на Гергьовден, отколкото прайдове в Деня на Европа!

Днес е ден на победа…..и никога да не забравяме цената на свободата и достойнството. Те не се купуват с евросубсидии!

Елена Гунчева