Депутатка на Корнелия Нинова скандализира социалистите с поведението си

Тепърва ще бъде изяснявано по какви други начини от БСП са усвоявали властта си в Напоителни системи

Една от любимките на лидера на БСП Корнелия Нинова – досегашният депутат Веска Ненчева показва скандално поведение, което възмущава дори социалистите.

Веска Ненчева, която е и водач на листата на БСП в 17 многомандатен район – Пловдив област, е използвала безплатно служебния автомобил на държавната „Напоителни системи“ за лични цели.

Според разказа на служители на „Напоителни системи“, Ненчева направо е приватизирала пловдивското подразделение на дружеството.
Именно тя е тази, която се разпорежда пряко с всичко, което се случва в него.

За тази цел карловката инсталирала на директорския пост на местното подразделение Иван Петканчев, който е член на социалистическата партия в съседния Сопот.
Друг кандидат в листата на БСП за Пловдивско – от Карлово Мариан Русев, също бил изпратен в дружеството на позиция личен шофьор на Веска Ненчева.

Нещо повече – директорът Петканчев дори отстъпил служебния си джип Toyota Land Cruiser на Ненчева. В същото време возилото предвидливо се водило в ремонт.
Според възмутени служители на дружеството новоназначеният шофьор представял доста солидни суми за гориво всеки месец, обслужвайки народната представителка.

Тепърва ще бъде изяснявано по какви други начини от БСП са усвоявали властта си в Напоителни системи.
Източник: lupa.bg