Десен общинар към премиера: Бойко, звъниш ли вече за убежище в Унгария

Общинският съветник от ДСБ Иво Божков публикува във фейсбук изключително остър коментар срещу премиера Бойко Борисов. В него той пита: Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски?

Освен това десният общинар заявява подкрепа за масовите протести от последните дни, които не е ясно от кого се организират.

„Подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел – независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не“, заявява Божков.

Ето и пълния текст на публикацията му:

Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски? Най-после народът се ядоса и няма значение, че имаше много по-основателни поводи до сега, както и няма значение, че хората на улицата не са с единен профил, който да се харесва.

Днес, докато един спретнат и нормално изглеждащ български дядо ме помоли за стотинки на ъгъла на Витошка и Алабин ми се сви сърцето и окончателно се убедих, че подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел – независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не.

Важното е, че сегашните престъпници на власт трябва да бъдат изметени, за назидание на всички бъдещи. Едно от най-големите ми съжаления е, че 2013 година след нощта на белия автобус не се изпотроши парламента. Мутрите облечени с власт не се страхуват от интелигентното и културно изразяване на мнение. Престъпната държавна пирамида може да се срине много по-бързо, отколкото сме се надявали.

http://offnews.bg