Десет години безвремие, сякаш живеем замразени във фризер

Борисов беше монтиран в политическото пространство преди 10 години. Безкрайно дълго време. Оттогава той присъства в нашето ежедневие, а аз усещам това присъствие като всекидневна пеницилинова инжекция – болезнена и силно травматична!

Десет години безвремие, сякаш живеем замразени във фризер. Десет години, през които милиони хора свикнаха да се обръщат към него с „господин премиер“, но винаги когато чуя това изпадам в ярост. Имам непоносимост към това бандитско статукво и вярвам, че единствения правилен път е нетърпимост до нулева толерантност!

Някои примитиви, които считат себе си за прогресивни наричат това състояние „хейтърство“. Трудно ми е общуването със завършени глупаци, погребани в личното си битие. Този пост е посветен на тях!

Не ми пука какъв печат ще ми сложите, нито какво мислите за мен. Фактът, че го правите говори достатъчно добре за вас. Ако обаче искате да чуете цялата истина за моето публично поведение, лишено от всякаква суета, запомнете:

Никого не мразя!

Срам ме е! Изпитвам унизителен срам! Реакцията ми е на човек, който го е срам на клетъчно ниво!

Това не е моята България пред която положих военна клетва на офицер! Истинската ми родина е отвлечена от овластени престъпници и докато не се възстанови справедливостта, с тях сме в положение на кървава война…

Джендър президентът Росен, който ни разсмиваше и продължава да ни весели от всички телевизии, направи поредна голяма грешка! Вместо да се влюби безпаметно в професионален психиатър, той полетя в открития Космос със синоптичка, която го изстреля със светлинна скорост към края на света.

Тази трагикомична фигура няма шанс да го разбере, защото в света на болното въображение и дълбоките лични комплекси, възможностите са неограничени….

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

loading...