Деси Банова си сменя пола, условие от Роско, за да се оженят…

Една от най-популярните красавици в България – синоптичката Десислава Банова, ще си смени пола и ще стане мъж. Това ни съобщиха медицински сестри от клиниката на Д-р Енчев в Пловдив, където е насрочена операцията.
Причината за промяната било ултимативно условие от гаджето на Банова – експрезидентът Росен Плевнелиев. Той категорично отказал да правят традиционен брак, защото това щяло да навреди на България и да я отдалечи от Европа, в този съдбовен момент.
„Ти какво искаш, Деси, да се оженим сега, точно като се боря за Истанбулската конвенция. И всички да кажат – ето Росен – знамето на ЕС и на правата на джендърите, се ожени „хетеро“. Така ще съсипя съдбите на хиляди хора, които ми вярват…“ – казал Плевнелиев.
Поради факта, че е дълбоко влюбена в него, Банова не могла да устои.
Сватбата вероятно ще се състои чисто формално с длъжностно лице от чужбина – най-вероятно от Англия. Там еднополовите бракове са разрешени, а по законите на ЕС, всеки англичанин има право да практикува професията си в другите страни-членки.
Росен и Десислав ще получат английски сертификат за брак, после ще искат признаването му по съдебен ред в България (ако е минала конвенцията).
Резултат с изображение за Роско