Децата, децата ни цели новият Антихрист на толерастията.Какво искаме вкъщи – гейове и лесбийки или нормални продължители на рода?

„National Geographic“ с корица на дете „трансджендър“. 9-годишният Ейвъри от Канзас осъзнал още на 4, че не е момче, а момиче и пожелал да си смени пола.

Според списанието имало все повече такива деца – описани са близо 80 случая само в последната година и само в Щатите.

Редакцията призовава родителите да го приемели спокойно, с разбиране, всеки имал право на самоопределение…

Да, случва се по-бързо, отколкото очаквахме. И само не ми казвайте, че това не е едно от превъплъщенията на Антихриста. Той вече печели битката за душите на нашите деца.

Такъв е резултатът от всички гей прайдове; от решението на Европейския съд, че пропагандата на хомосексуализма сред малолетни е нещо „нормално“ и „свобода на словото“; от сватбите на европейски министър-председатели със себеподобни; от идеята за еднополови бракове и онаследяване по педалска линия; от цялата привидно хуманна, а всъщност анихилираща морала философия на толерастията, проповядвана от неолибералния свят.

Въпросът е къде сме ние и как българската държава ще реагира институционално на перверзията, която все по-успешно обладава традиционните територии на нормалността. Във фокуса на тревожността преди всичко трябва да попаднат невръстните, именно там се целят новите демони. Рекламирането на хомосексуални нрави сред подрастващите да се третира наравно с педофилията и да се инкриминира законово по руски образец – това е добър вариант за властите да демонстрират, че ще съблюдават добрите нрави в обществото. 

Патриархалната като семеен бит и православна като религиозна битийност България да си отговори: иска ли децата й да растат като „транс“, „лесбо“, „гей“, „интер“, „зоо“, „некро“ и „асекс“, или предпочита да ги разпознае като истински продължители на рода и традиционните ценности. 

Нямаме много време за умуване – скоро дяволът ще почука и на нашата врата.

Автор: Недялко Недялков

Децата, децата ни цели новият Антихрист на толерастията. Какво искаме вкъщи - гейове и лесбийки или нормални продължители на рода?

http://pik.bg