ДЕЦА ИЛИ ПРАЙДОВЕ?

Демографската катастрофа не само идва, но и вече отдавна сме в нея. Тези дни излезе изследване на учени от БАН, че до 2040 година, ще намалеем до пет милиона души в България. Колко от тях ще са българи, е политнекоректно и нетолерантно да го споменаваме, но всеки българин може да се досети кои ще останат в земята на българите.

Затова и възмущението ми е голямо от днешните български политици. Говорят ми по медиите за правата на различните, за защита на прайдовете, за евроатлантическите ценности, за три, пет и десет морета, а не виждат слонът в средата на стаята – БЪЛГАРИТЕ ИЗЧЕЗВАМЕ! Български граждани могат и да останат. Нещо като националният отбор на Франция – потомствен французин не е останал, само от „новите“.

И престанете да се правите на ощипани селски моми. Толерантността няма да ме спре да кажа истината – докато толерирате размножаването на чавета на конвейр и ги издържате, защото са ви електорат, докато насърчавате прайдове и давате пари за НПО-та, защитаващи джендъри, а отнемате деца от родителите им, защото са бедни, катастрофата ще продължава!

„Възраждане“ посочи демографската катастрофа като най-големият проблем на България, на българите и на нас лично. Докато ние се наумуваме, в Столипиново и Филиповци раждат деца. Докато коментираме трябва ли еднополови двойки да имат правото да осиновяват, стотици хиляди българки правят аборти, защото тук, в България, за българите е много трудно да отглеждат деца.

И аз ще се боря за това, БЪЛГАРИТЕ ДА НИ ИМА! Това е най-важният проблем. Защото без българи, няма България! Разберете го! Не е въпросът да има някаква държава с името България. ВАЖНО Е БЪЛГАРИ ДА ИМА!

Време е да се вдигнем и да изметем тези, които от девет милиона почти ликвидираха народа ни. Това е геноцид срещу българите! И виновните ще си получат възмездието!

Елена Гунчева