ДЖЕНДЪРИ И ПЪРФОРМАНСИ ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СВАЛЯТ

Довечера разбирам, че щяло да има протест-концерт срещу правителството. Логиката явно е, че с песни и танци на народите ще предизвикат гузна съвест и желание за оставки на правителството. Бе вие луди ли сте? Или сте купени? Или малоумни?

Като кучета на къс синджир сте. Призовавате за мирни протести с пълното съзнание, че мутри и престъпници от убеждаване и мир не разбират. Насреща си имате престъпници. С беседи и крясъци не става. С жени и деца на протестите не става. Майките на децата с увреждания са смели, те показаха на пишман-мъжете на България как се отстояват права.

Само че къде са мъжете? Носят тениски с розови мечета и след козметика се отбиват да повикат малко „Оставка“ и да се фотнат от протеста, защото е модерно. Дълбоко са възмутени, ако полицай ги напръска с газ или ги удари. Ми да не сте тръгнали на балет, бе!

Докато не разберем, че промяна става само с революция и то не нежна /нежните революции водят до там, че най-накрая ни управляват само пед…и/, нищо няма да се промени и все същите лешояди ще бъдат отгоре и ще се хранят с плътта на народа ни.

И бих запитала какви са тези „водачи“, които организират концерти, вместо да поведат народа…..и за кого работят!

Елена Гунчева

loading...