Диков: Връщам акциите на ФК „Левски“ в „Нове холдинг“, не разбирам реакцията на Борисов

Ще върна акциите на ФК „Левски“ на „Нове холдинг“. Това обясни пред журналисти Сашо Диков, след като близо час изчака пред МС премиера Бойко Борисов, за да му предаде акциите.

„Не се ядосвам, не е е унизително. Никога не съм бил фен на Левски, но съм бивш спортист и искам да се спаси един футболен отбор. За който и футболен отбор да ме бяха помолили, щях да направя същото.

На Степан му казах, че е трябвало да протестират за справедливост в тази държава. Трябваше да се вдигнат запорите и да се спаси Левски. Има нещо доста унизително да се молиш на Бойко Борисов за помощ от държавата под формата на кредит. Първо ще звънна по телефона, за да ми кажат къде да отида. Сега се обаждам на човека, който ми е дал акциите. Не съм му искал позволение да му кажа името. Изненадан съм от Бойко Борисов. Очаквах друга реакция и ще продължа да чакам друга реакция. Борисов можеше веднага да прехвърли акциите на феновете или на когото прецени. Не разбирам тази първична реакция на Бойко Борисов. Нормално е Васил Божков да ми се обади и да каже каквото реши. От години несъм водил разговор с Васил Божков. Пращал съм му есемеси до Дубай, но нямаше отговор. Борисов да ни беше приел горе и да каже: „Хора, морал, закон не ми позволява, но аз ги предавам“.

Frognews.bg