Директорът на ВМЗ Сопот с тежки обвинения към министър Стоянов

Той е категоричен, че ако Стоянов продължава да лъже така безобразно, ще се видят в съда

Директорът на ВМЗ-Сопот Иван Иванов изригна и хвърли тежки обвинения срещу служебния министър на икономиката Никола Стоянов.

Ето какво каза той по темата за скандалите около предприятието:
„Няма нищо вярно в думите на Никола Стоянов“, заяви Иванов, който все още е изп. директор на ВМЗ-Сопот.

Припомняме, че служебният министър Никола Стоянов обвини предишното ръководства на ВМЗ-Сопот, че умишлено е водило предприятието към фалит.

„Единственото вярно в неговото изказване е абревиатурата на Вазовски машиностроителни заводи. Този е човек престоял 7 месеца на стола на съвета на директорите като негов председател и единственото, което е правил, се е разхождал в скъпото си костюмче от портала до директорския кабинет. Той не познава военнопромишления комплекс, не познава състоянието на Вазовски машиностроителни заводи, така че тези твърдения, които чухме, да тежат на неговата съвест“, коментира Иванов в ефира на bTV.

„Румен Радев воюва с Корнелия Нинова и ние сме следствие от тази война. Виждам и реваншизъм у Стоянов. Иначе производителността не само, че не е паднала. Тя е повишена почти 2 пъти по времето, когато аз съм директор на завода.
Достатъчно ясно говорят цифрите и аз ще посъветвам господин Стоянов, ако продължи да лъже безобразно от телевизионния екран и да изпълнява най-вероятно политическа поръчка, то ще се видим в съда, където ще го дам и ще заведа не само аз, а цялото ръководство на завода ще заведем дело за клевета срещу него“, каза още Иванов.
Източник: standartnews.com