Днес е ден, в който ще паднат маските на политиците!

Днес е ден, в който ще паднат маските на политиците! Всички вече знаят, че имаме политици, които по никакъв начин не се интересуват от благоденствието на България и народа!

Имаме управници, които обслужват чужди интереси, имаме управници, които са в тотална зависимост и се интересуват само и единствено от кражби и продажби!

Ситуацията с газа е кристално ясен пример за ограбване на населението и съсипването на бизнеса. Явно управниците не проумяват, че много скоро цели бизнеси ще започнат да изнасят дейностите си в съседни страни, където цената на газа и енергията е много по-ниска. Само за шест месеца управлението на Петков и коалиция е ограбило с неадекватното си поведение над 40% от доходите и спестяванията на населението. Този грабеж продължава с пълна сила, а другарката Корнелия ще продължава да прави политически лупинги, за да продължава да консумира властта!

В резултат имаме налице високи цени, рязко поскъпнал живот в следствие на галопиращата инфлация, следват глад, мизерия и катастрофа!

Димитър Байрактаров