Днес много хора се питат за такава промяна ли се борихме?

Скъпи приятели, днес ще започна с хубавата новина и тя е, че след вчерашната обща наша инициатива по масово изпращане на възражение до председателя на СОС, преименуване на бул. „Драган Цанков“ в „Героите на Украйна“ е малко вероятно да има.

С общи усилия можем да променим много неща в изстрадалата ни родина.
Лошата новина е, че промяна няма, а тече грозна подмяна!

Още през месец октомври 2021 година в прав текст заявих, че така наречената промяна ще върне ГЕРБ на власт! Няколко месеца по-късно този факт е очеваден дори и за онези, които бяха заслепени и се надяваха на нещо ново, но виждат, че получават по много от старото.

На първо място са кражбите, които не само, че не са спрени, а напротив, техния обем е драстично увеличен. Стигна се до там, че всяка седмица управниците теглят по 500 000 000 (петстотин милиона) лева нов заем и никой не ги пита за какво се харчат тези пари.

Харчат се, а при липсата на отчетност се крадат десетки милиони левове покрай така наречените украински бежанци, които са допуснати безпрепятствено до всички социални и здравни системи, докато българските граждани и деца сме подложени на уникални унижения да събираме капачки и дарения, за да спасим живота на поредното болно дете, от което държавата в лицето на управниците се е отказала!

Днес много хора се питат за такава промяна ли се борихме? Всички виждат, че за въвличането на България във войната между Русия и Украйна, управниците имат за пръв съюзник именно ГЕРБ, а Корнелия играе ролята на бял чаршаф, заблуждавайки електората си, че тя видите ли била против! Ами като е против що дири в тази коалиция? Или келепира не е за изпускане?

Особено жадни за невинна кръв са псевдодемократите от ДБ, които са готови на всичко, за да се харесат на дедо Бай Дън. Предстоят тежки времена, а днешните управници демонстрират невиждана политическа импотентност и невъзможност да се справят с кризата!

Днес много хора се питат за такава промяна ли се борихме?Нужна е алтернатива, която да спаси България от поредната катастрофа, в която ще ни въвлекат! Алтернатива, в която да се обединят мъдрост, морал, знания, чест и любов към България и народа! Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров