Днес управляващият герберо-„патриотичен“ режим оскверни националния празник на България

Днес управляващият герберо-„патриотичен“ режим оскверни националния празник на България по един невиждано брутален начин. Въпреки, че официалните чествания на Шипка бяха отменени, върхът беше опасан от кордони полицаи, които бяха поставили ограждения на 3/4 от територията на Паметника на свободата. Единствено възможно за нас, гражданите, оставаше да се набутаме в тясното пространство под лъва. В този случай голама част от хората на върха бяха принудени да се връщат обратно, а някои дори не успяха да се качат.

Питах полицаите защо е така, отговориха ми, че имало специална операция за сигурността на официалните лица. Апропо, те бяха всичко на всичко две – Радев и Караянчева. И въпреки, че официално нямаше да има церемония, такава все пак се проведе – но встрани от хората, които не видяха и дори не чуха нищо от случващото се. Режимът на практика се опита да открадне празника от нас, българите.

Само че не им се получи. Ние пяхме химна, отдадохме почит на загиналите с минута мълчание и падане на колене, а накрая принудихме присъстващите „официални лица“ да се махнат и да освободят върха за нас, неговите собственици – българския народ.

Днес Възраждане даде урок на самозабравилите се управници. Това е само началото – на 14 март събираме на народно събрание представители на обществени организации и свободни българи от цялата страна и от целия свят в София. Там ще обявим какво правим след това за премахването на престъпния управляващ режим.

Свободата трябва да се защитава всеки ден, за да не се загуби неусетно. И ние от Възраждане ще дадем личен пример как се прави това!

Костадин Костадинов

loading...