Днес у нас са отчетени бройки за 7 дни

Днес по изключение вторник е в четвъртък и затова са такива числата. Видях вчера, че хората ми писаха, че числата никъде не са реални.

Да, аз съм наясно, че нищо в ситуацията с вируса не е реално. Изкривява се и се моделира както е угодно на елита, за да се постига определен ефект. Но аз използвам числата на официалната статистика, защото с тях борави системата и коментарите за нея изграждам на база на това, което самата система произвежда.

Ясно ми е, че количествата тествани, положителни и умрели се манипулират, откровено са погрешни и много се лъже. Но числата стоят и на база на тях се вземат политическите решения!

Днес у нас са отчетени бройки за 7 дни.
Освен това е важно да се разбере, че числата се вдигат навсякъде, за да се уплашат отново хората и да приемат трета и четвърта доза.

Разбира се игрите с числата водят и до обратния ефект, разкриват колко несъстоятелна е ваксонационната политика и са условие за спасение. Така че, няма как да избягаме от тези числа, които не отговарят на истината, но пък ни формират правилата в живота. Безумие! Но желано и обичано безумие. Според голяма част от обществата, според културните и обществени дейци, според лекарите и експертите.

Днес искам да обърна внимание на друг нюанс в миманса на глобалистката доктрина за унищожение на живота и изграждане на псевдоживот. Както много пъти съм обяснявала, те разнообразие нямат. Те повтарят винаги едно и също и когато човек го схване веднъж, много лесно го вижда всеки следващ път. И в момента те това правят, повтарят точно по учебник всичко, което правиха от началото на вируса насам. И както винаги реакция на официално ниво няма. Няма. Само клишетата, да си отговорен, да спасяваш животи и прочие. Клишетата се въртят във всички държави, включително в Русия.

Сега така наречения нов вариант, който е същия вариант и който фактически е недоказан научно, се представя като нещо ново, което е същата опасност и на база на тази „нова“ ситуация глобалистите пласират новите дози ваксини.
Толкова е прозрачно и толкова безумно елементарно си играят с хората, че е страшно!

Вече затвориха кръга – паника, медии, мерки, ваксини, нова паника, мерки….и така нататък. Няколко пъти показах и факта, че ЕС в лицето на Урсула, чиито мъж е официален дистрибутор на Файзер за ЕС, са закупили милиарди нови дози ваксини, които трябва да влязат в човешките тела до юни. Ами ясно е, че за целта ще има и нови варианти, които досегашните дози не ги ловят, и нови високи бройки и ново психиране по телевизорите.

Но едно нещо в цялата работа е вярно и то е, че ваксинираните се заразяват и страдат и умират от вируса и от други неща. Това не е игра!

Анастасия Гешева