Днес ще дам още едно доказателство към непрестанните ми разяснения за характера на западния глобализъм

Както много пъти съм обяснявала, либерал розовия еднополов/многополов зелен ваксиниран глобализъм е може би най-глупавото същество, което се е раждало на Земята. Колкото повече излиза наяве управлението му, управленският му състав и кадровите му силози, толкова повече става ясно каква елементарна енергия е това, което обяснява защо бива приютена бързо или бавно в хора с различна степен на изостанало развитие. Които особено тържествено и гръмко наричат себе си цивилизация и успели хора. А всъщност става дума за най-ниското възможно ниво на развитие на човека. Достатъчно е да видим болните мозъци, поставени най-отгоре на пирамидата в обществата.

Днес ще дам още едно доказателство към непрестанните ми разяснения за характера на западния глобализъм.

Те всички мразят Русия и особено много мразят Путин. Това го знаем. Знаем и защо. Защото Путин е първият, както се казва на английски език, той е най-първият, the very first, който открито се обяви, че няма да живее по техните правила и още повече имА наглостта и да го направи. Първият! Който се опълчи на тази банда глупаци с огромни джобове и търбуси.
Една от главните цели на глобалистите е да го премахнат. Пробваха как ли не. Понеже не могат да достигнат до него, по причини, че той е възпитаван в най-висшата школа за тайните игри на планетата, а освен това доказа, че зад челото си има работещ механизъм, не им остана друго, освен да разрушават всичко около него, като зад всяко действия срещу Русия и всичко руско седи той, главната им цел.
И така не успяха да го свалят, сломят, отстранят.

И видиотени от злоба към него решиха да преминат в открито настъпление в няколко посоки от години. Всички външно политически събития, в които пряко участва Русия, са такива кукички, на които се надяват да закачат него. Да, смятам, че Западът определено страда от тежка путин-обсесия!

Нещата сега вече са изпуснати. Свърши се със западните сънища за свят без Путин. И ще ви кажа защо.
Защото са много глупави!!!

Ако искаха да премахнат Путин, трябваше да оставят Русия на мира. Защото вътрешната среда в Русия, разбира се щедро подклаждана от западните спонсори, за 30 години беше докарана до такава криза на всичко, че вътрешните противопоставяния са толкова големи, че рано или късно Путин щеше да бъде унищожен като фактор в Русия. И точно когато това беше почти готово и условията в Русия дойдоха почти брилянтно до мига, когато Путин да омръзне на самите руснаци, говоря за многогодишни вътрешно политически събития с двупосочни реакции и последствия, глупаците от Запада направиха за пореден път най-голямата грешка, която така и не научиха. Да създадат на Русия външен враг. Което моментално сплотява руснаците около силните фигури, независимо колко дълбоко са притеснени от лидера си.

И така, отново Западът предостави на Путин пълна победа на фронта на националното обединение. Те и за Сталин така правеха. Такъв бил, онакъв бил, обаче като пуснаха Хитлер срещу него, и целият СССР се обедини около него като пиленца при квачката. Тук стана същото и смея да твърдя, колкото по-силен стана СССР в резултат от ВСВ, сто пъти повече ще стане силна Русия в резултат от сегашните брътвежи, които някои наричат претенциозно ТСВ, според мен става дума за обикновено сготвяне на глупаците .

Какво казвам?
Казвам, че чрез Украйна Западът подари на Путин на тепсия следното – СУПЕР МОГЪЩ ИМПУЛС ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ И ДОРИ НОВОРАЖДАНЕ НА РУСИЯ НА НОВО СВЕТОВНО НИВО.

Защото това, което сега се случва в Русия, има и ще има епохален характер. Говорим вероятно за най-голямото израстване на руския народ, държава, икономика и консолидация на нацията, познати в руската история. Което предвид големината и значението на Русия , вероятно означава и ще означава нов световен ред. И той идва.

Всички признаци виждам на невероятно стабилизиране на руската държавническа система, пълна консолидация на народа около множество стари и нови идеи за развитие. Виждам невиждано досега осъзнаване на руската душа от самите руснаци! Осъзнаване на живота им и на пътя им в бъдеще. Честно казано, процесът на пробуждане на Русия е толкова мащабен, че изобщо не може да се огледа в момента! Само наблюдавам някои симптоми, някои.

А глобалистите просто трябваше да оставят Путин да си управлява и да си поддържат отдолу огъня на соросоизма и глобализма. И щяха да ликвидират с Путин. Ама той пак ги изненада и то така, че сега ще ги и затрие.

Владимир Путин – това е гробокопачът на западния вековен глобализъм!

Горкичките, вече не зная как да ги оправдавам. Волът рие, рие и хвърля всичко на гърба си. Българска народна поговорка.

Анастасия Гешева