Добрев: Борисов е нарцис, ерата му приключва

„Ако БСП беше на власт, нямаше да позволим да се стигне до етническо напрежение в Асеновград. Трябваше да се вземат предварителни мерки, а не да се действа след събитията“, заяви членът на Изпълнителното бюро на БСП и доскорошен депутат от партията Кирил Добрев пред Bulgaria ON AIR.

„Ерата Борисов“ приключва. Той е нарцис, който не може да преглътне високия рейтинг на Радев. Президентът много бързо удари два звучни шамара на Цветанов с репликата за корупцията“, смята Кирил Добрев.

„Що се отнася до „Грипен“, да си купиш самолет, не е като да си купиш лек автомобил. Тук решението трябва да е политическо. Не разбирам защо Борисов роптае, нали той се срещна със шведския премиер и каза, колко се радва за взаимната работа?“, допълни социалистът.

Той заяви още, че от столетницата очакват решение на премиера за Бузлуджа и коментира казуса с Националния дворец на културата.

„Комисията за НДК е нужна, защото трябва да се изчистят техническите въпроси, не става въпрос за политики. Това, което се разигра там е фарс. Вие, смятате ли, че Павлова без разрешението на Борисов е уволнила Боршош?“, заяви Добрев.

Относно одобрения нов заем от 200 млн. евро, Кирил Добрев съзря връзка с отпуснатите 160 млн. евро за сигурност.

„Трябва Борисов, или Горанов да излязат и да кажат за какво е този заем при всичкия този излишък“, отсече Добрев.

„Полицаите в България са корумпирани, защото заплатите им са малки. Не ги оправдавам, обяснявам защо се стигна до трафика на хора, който се превърна в бизнес за милиарди“, заяви социалистът по темата за полицейските протести.

„Сагата Борисов-Радев, тепърва ще се развива. Тук говорим за борба между две личности“, завърши Кирил Добрев.

Добрев: Борисов е нарцис, ерата му приключва

cross.bg

loading...