ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРОПЕЙСКА, ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ…НА 111 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО!

Журналистиката днес е опасна професия в България. Медиите са купени, журналистите са притискани, уволнявани, обвинявани, а понякога и убивани. Правителството раздава пари от еврофондовете на медиите и те са подкупени да говорят срещу управляващите и да не повдигат въпроси от обществен интерес, които могат да засегнат правителството.
Чухте ли нещо повече за Хитрино? Чухте ли нещо повече за изгорените документи на Джи Пи Ес?! Чухте ли нещо за пътя край Своге, където убиха 20 души?! Скандалите са ежедневни, всекидневни…как ли ще коментират това кандидатите на управляващите за Европейския парламент.
Добре дошли в европейска просперираща България!

Елена Гунчева

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕВРОПЕЙСКА, ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ…НА 111 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО!Журналистиката днес е опасна професия в България. Медиите са купени, журналистите са притискани, уволнявани, обвинявани, а понякога и убивани. Правителството раздава пари от еврофондовете на медиите и те са подкупени да говорят срещу управляващите и да не повдигат въпроси от обществен интерес, които могат да засегнат правителството.Чухте ли нещо повече за Хитрино? Чухте ли нещо повече за изгорените документи на Джи Пи Ес?! Чухте ли нещо за пътя край Своге, където убиха 20 души?! Скандалите са ежедневни, всекидневни…как ли ще коментират това кандидатите на управляващите за Европейския парламент.Добре дошли в европейска просперираща България!Елена Гунчева

Публикувахте от Елена Гунчева в Четвъртък, 18 април 2019 г.