Добро утро, Зеленски… Щом слушаш мнението на САЩ, НАТО и ЕС, така ще си мислиш. Те ти набиват у кофата какви са плановете на Русия и ти им вярваш

Добро утро, Зеленски…
Щом слушаш мнението на САЩ, НАТО и ЕС, така ще си мислиш. Те ти набиват у кофата какви са плановете на Русия и ти им вярваш. Мислиш си, че след като Русия се изтегля от определен район, то това е защото си ги победил. Не бе, клошарче. Те идват, разрушават всичко що си изградил и е заплаха за руската национална сигурност и си тръгват. Отиват на друго място и там също ти е***т мамата на същото.

А, що се отнася до това да се срещнеш с Путин за да преговаряш с него за край на войната – МЕЧТАЙ СИ. Путин не преговаря за нещо къде го няма. Може да преговаря с теб за край на специалната военна операция, но за война – НЕ. Той не води война.

И един съвет от мен. Вярвай в това което ти казва противника, то е вярно, а не това, което ти наливат тия къде те въоръжават.

Путин ти е казал, че това е операция – вярвай му на него и може да стигнеш до някакви преговори. Но щом вярваш на САЩ, НАТО и ЕС, че това е война, ще има да си мечтаеш за колело.
Това с колелото е българска метафора – демек ДРУГ ПЪТ.

Оставам те сега, защото в България днес е празник – славянски празник.

От мен много поздрави: Мажд Алгафари