Добро утро НАТО… Добро утро САЩ… Добро утро ЕС… Викам си да вземем да помислим върху един въпрос, ама се сетих, че при вас тази функция е изключена

Добро утро НАТО…
Добро утро САЩ…
Добро утро ЕС…

Викам си да вземем да помислим върху един въпрос, ама се сетих, че при вас тази функция е изключена, та се налага аз да ви светна с една истина. Нарочно не ви сервирам всичко наведнъж, че може да блокирате и да не успеете да възприемете написаното.

С вашата пропаганда искате да ни набиете у главите, че Русия е убила няколко хиляди цивилни граждани в Украйна от началото на специалната военната операция, за което ние трябва да приемем позиция осъждаща действията на руската армия. Нарекохте всичко това ГЕНОЦИД.
Вече е ясно и за пеленачетата, че разработването на Ковид е извършено в Украйна с любезното съдействие на САЩ, НАТО и ЕС. Този вирус, уважаеми изроди и келеши, отне живота на няколко милиона мирни граждани по света. Нали така? Може би няма семейство по света, което да не е изгубило близък, роднина или приятел в резултат на това био оръжие. Много от починалите си отидоха от този свят в страшни мъки и болки. Редица икономики бяха докарани до фалит. Много икономически сектора бяха засегнати, а десетки милиони фирми затвориха завинаги. Факт, който остави на улицата милиони семейства, обречени на глад и немотия. Милиони деца останаха сирачета, защото техните родители си отидоха от този свят в резултат не на научен експеримент, а на био оръжие, използвано във война обявена срещу цялото човечество.

След началото на специалната военна операция на Русия в Украйна, този вирус изчезна или поне намаля до единични случаи в отделните държави.
Специалната военна операция може да е отнела живота на няколко хиляди души, но спаси милиони хора от масов мор и гибел. Всеки ден света даваше по няколко стотици хиляди жертви. Ако не бе тя /операцията/, сега щяхме да сме свидетели на милиони хора, които умират в мъки във всяка точка на света.
Ковидът е ГЕНОЦИД, а не стореното от руските военни, които предпазиха света от него.
Намирате ли разликата?!?!

Сега, намерете някой от вас, който може да мисли, ако въобще намерите такъв и нека ви обясни това, което ви написах.
Трудно е, нали? Трудно е да признаете една очевидна и очебийна истина, нали?
И на мен ми е гадно и мъчно за невинните жертви, но по-добре малко жертви за постигането на победа над вашия ГЕНОЦИД отколкото милионите в резултат на био оръжието ви.
Дано Господ ви отнеме душите по 5% на седмица. Малко да ви помъчи и вас ИЗРОДИ.

Поздрави: Мажд Алгафари