ДОГАН ЛИ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ВСИЧКО Е ПУНТА-МАРА?! „ПРАВА И СВОБОДИ“ КАТО ОХРАЧЕНА МАСКА

Слава Богу, Нова Домусчиева телевизия не турнаха рано сутрин Йордан Цонев на екрана, а някой си Халил от ДПС. Чакайте секунда, да му намеря фамилията, че тоя сефте го чувам да се изказва по въпроса за баба Фроса.

Летифов някой си.

Та, Халил вика от името на ДПС: „Това не е подкрепа за ГЕРБ, а подкрепа за държавността“. Халил плещи още, че „мерките“ били чок гюзел, че най-важното било здравето на хората, въх, шекер уста, че трябвало „мерките“ да продължат, щото живота и здравето били важни, ашколсун, машалла, да живей Хунтата… Туй последното не го каза, ама все едно го изрече.

Не му стигна „куража“ като на другия корифей на „правата и свободите“ Данчо Ментата, иначе казано Йордан Цонев, който направо отряза басмата, че можело и без свобода на словото, какви такива ще си ги имаме. Не, че ги имаме изобщо в тая държава – кочина, наречена България.

През това време по друга телевизия – bTV – Оня с лампазите и с униформите, дето и него го убиват вече непрекъснато, като Вожда му Боко Тиквата, и все живи стоят, пласира онова, което беше ясно за всички мислещи с главите и сърцата си, а не със задниците си – „Обсъждат се още мерки с хоризонт октомври – ноември“, разбирай – докрая на мандата на Диктатора на Хунтата, чийто прислужник е комплексираният за власт, прислужник Оня с униформите.

Боко, като прост, разбиращ се с прости, го изрече направо пък – мерките ще влязат в отделен закон, защото въобще не са мерки и тука най-олабено било…

Доган ли не знае, че всичко е пунта -мара?!

А?

Нали не падате от круша?

Колко трябва да си се оял, колко трябва да е затлъстяло чувството ти за истинност, колко трябва да си потънал в леността на високомерието, алчността, собствения еснафлък, колко трябва сърцето ти в лайна да е увито, че да охрачиш в надянатата маска „права и свободи“, за които си рискувал живота си, заради които бунтове си вдигал, заради които духът ти е летял, когато останалите са пълзяли?!

Колко?

Колко трябва да си обръгнал, колко трябва да си приспал храбростта си, колко трябва да си изчегъртал състраданието си, колко трябва да си ослепял, че родината ти я води простак диктатор, че да плюеш върху „правата и свободите“, които са били изконното ти верую?!

Колко?

Доган ли не знае, че всичко е пунта – мара?

Че пунта – мара са така наречените „мерки“, че пунта – мара е пълния цирк, разигран с така наречената „пандемия“, че пунта -мара е така наречената загриженост на Хунтата, която управлява, за здравето и живота на хората и за икономическия им просперитет, който всъщност е икономически просперитет на шепата Крадци, които управляват България, че пунта – мара е така наречения Щаб, с Оня с униформите, който некрофилски е готов на всичко, за да угоди на Диктатора…

ДПС подкрепяли не ГЕРБ, а … държавността.

Коя държавност? На Боко Тиквата Диктатора?

Доган ли не знае какво е Диктатор, нали за „права и свободи“ воюваше при Бащицата на този сега Диктатор – предишният? Доган ли не знае, че „мерките“ са създадени заради РАЯТА, която да бъде държана под хомот, за да стои Диктатора Тиквата на власт докрая на мандата си, пък после – пак ще я наредим Схемата, като за нашите си „права и свободи“?!

Доган ли не знае какво означава да вкараш „мерки“ в закон, пък нищо, че УЖ няма вече „извънредно положение“?!

Не, не съм наивна, питайки.

Смирено омерзена съм.

Когато си се борил за права и свободи и в Движението ти има нещо низко, което се прави на сатрап Мента, което иска изобщо да забрани свободата на словото, само и само за да се донадупи на Диктатора Тиквата, облизвайки за пореден път дебелия му задник, значи си се предал. Значи си предал и правата и свободите.

Значи от пеперуда си се превърнал в охлюв.

Значи си забравил какъв е вкуса на Свободата и Истината.

Не, нямам никакви илюзии.

Доган ли не знае как цялата така наречена „опозиция“ е накупена от Диктатора Тиквата?! Без никакво изключение!

Но на глас, показно да храчиш върху правата и свободите, оправдавайки ги със „здравето и живота на хората“, които по никакъв начин не зависят от „мерките“ на Диктатора, даже напротив, това е да охрачиш маската и после да я наденеш върху устата си, за да те „пази“.

Още през декември миналата година написах, че това, което идва ще започне през март месец 2020 и докрая на година Диктатора с всички начини и средства ще остане на власт.

Доган ли не го знае?!

Правата и свободите ви обаче „ще спасяват“ нататък загряващите „играчи“, които сега ги държат на каишка и на изчакване. От кого ли? От Режисьорите.

Защото ТЕ знаят – трябва да ви го турнат, а не вие да го извадите!

Не друго, а МЕЧ-а.

Тъжно е.

Не случих/ме/ на народ.

И на Сокол не случих/ме/.

Веселина Томова

http://Afera.bg

loading...