Докато държавата ври и кипи, Кирил Петков опъна кълки на собствения си плаж „Корал“, а НСО го пази (СНИМКИ)

Хората споделят, че отново са били излъгани

Докато в държавата се вихрят политически, енергийни и какви ли не още скандали, премиерът Кирил Петков е на плаж със семейството си.

Присъствието му на плаж „Корал“ разпали сериозен дебат в социалните мрежи около охраната му и дали изобщо има такава.

Един от постовете в социалната мрежа Фейсбук гласи:
„Да не помислите, че това на входа на плажа са мутри. Спокойно, служители на НСО са…”.

В полемиката под поста се включи и самият Кирил Петков.
„Наско, човек, обади се ако си на плажа. НСО са задължени да са до мен по закон. Иначе, се радвам да съм тук и даже да разгледаме изложбата”, пише премиерът в оставка към Атанас Русев.

Потребител с инициали N. R. е написал, че няколко месеца Кирил Петков е свършил едно голямо нищо – само глупост след глупост. За сметка на това обаче по изложби и мероприятия е първи.

Той не пропуска да напомни на премиера в оставка Кирил Петков, че щеше да ходи на работа пеша или пък с колело, „а сега НСО, коли, показност.. абе пълен провал“, допълва той.
В заключение посочва, че една са я говорили, а друга станала – неопитност приказки и голямо западно послушание. Хората имали надежда, а всъщност отново останали излъгани, посочва той.

Припомняме, че по-рано днес в ефира на bTV екоминистърът в оставка Борислав Сандов заяви, че Петков не е бил с охрана на плажа.
„Разходих се и нямах информация предварително, но видях министър-председателя там. Обменихме няколко приказки, все пак той си почиваше. Не исках да говорим по работа. Нито аз бях с охрана, нито той“, каза Сандов.
Източник: trud.bg