Докато те си го назначават все ще е така ..Престъпна история без край !

Докато те си го назначават все ще е така ..Престъпна история без край ! Подобен сюжет и в комиксите не съществува …Те си го назначават -той да ги разследва …Такова животно в правния мир не съществува извън ФАЛШИВИЯ НК на БКП

1.Един главен прокурор за да е независим единствения вариант е : да е избран на национални избори -с ясен къс мандат, и вменена ЛИЧНА отговорност !

2.Отпадне на ,,монопола “ в обвинението ..Всеки един гражданин да може да повдига обвинения от наказателен характер …пък съда да преценява има ли данни или не !

3. Да се копира на РЕФЕРЕНДУМ НК буквално, без побългаряване -дума по дума ..от държави които са пример за нас от към справедливост . Например Америка / за убийство под доживотна присъда не съществува / , или защо не Китай -където държавните крадци ги отвеждат публично на стадиона.

ОПГ маскирано на УЖ прокуратура е най големия пазител ..укривател и съучастник на всички държавни крадци -като на практика, и дефакто им осигурява ЗАКРИЛА … Защо редовия гражданин да не може да повдига обвинения от наказателен характер …Това само по себе си е противоконституционно и не в интерес на правото ! Престъплението с власт – е категоризирано като най тежкото престъпление в цял свят !

Joro Rosinovv

Снимка на Joro Rosinovv.

loading...