Докога ще чакаме Бойко Рашков да отвори истинската „Кутия на Пандора“?

В петък, 8-и октомври, в „ЕвроДикоФ“:

В своята страхливост да излезе срещу Радев и в своята безпомощност да извади читав кандидат-президент обърканият Борисов изръси най-отвратителната гадория в своята политическа кариера по адрес на президентското семейство. Как големите телевизии му спестиха излагацията и как Стажанта няма го пощади.

Очевидно изгубил нормален разсъдък същият бивш премиер се опита кощунствено да остроумничи върху жертвите на пандемията. Как Слави го попиля, а статистиката го доуби.

Ректорът на ректорите, който става и ляга с обединението, вече се показа като разединител. За разлика дори от вицето си, която както другите е в неплатен отпуск, духовно извисеният Герджиков по време на кампанията ще бъде в „академична почивка“, платена от Софийския университет. Отпускарят и новатор в първото си интервю, разбира се за Нова, се оказа завършен класик. Ала-бала до ала-бала… В интервюто класици бяха и водещите – нито дума за кюлчета и за пачки.

Десните отново като завършени леваци в кандидат-президентската джунгла. И още: сегашната кампания като римейк на местните избори в столицата през 2019-а. Специален гост – Борис Бонев, лидер на „Спаси София“.

Двете страни на наглостта – Йорданка Фандъкова и Ивайло Иванов. Единият нагло лъже, че нямало полицейско насилие, а другата назначава наглеца за шеф на контрольорите в София.

Журналистът Таня Петрова от „Сега“ със смайващи факти: как за едно и също нещо има разлика 40 пъти в цената на един и същ продукт. И това и само една от бездънните ями в поръчките за пътно строителство и ремонт.

Журналистът от „Дневник“ Спас Спасов с пореден коментар за трагикомедията със заседналия кораб „Вера Су“ и все още „потъналата държава“.

Кривосъдие, прокуратура, антикорупция и на всичкото отгоре – любовна афера. Журналистът Николай Стайков от „Антикорупционния фонд“ за новите скандални разкрития от асансьорната война между баща и син Златанови. Показваме и любовните опровержения на засегнатите страни.

Докъде стигна неравната битка на кипърския бизнесмен Харис Контурис с фаталната красавица Радост Драганова, замесена и в предишната тема.

Досиетата „Пандора“ и манекенът Пеевски. Как Красен Кралев и синът на Петьо Блъсков станаха за смях покрай „кутията на Пандора“.

Докога ще чакаме Бойко Рашков да отвори истинската „Кутия на Пандора“?

„ЕвроДикоФ“, петък, 20 ч.