Докъде само я докарахте, безсрамни и некадърни американски мекерета!

Военните кореспонденти от канал „Россия“ в Сирия успяха да открият участниците в постановката с химическата атака в град Дума.
Гладуващите деца са били подлъгани с храна, а после са ги използвали за провокационните кадри с измислената химическа атака, информацията за която подадоха терористите от „Белите каски“. Тия боклуци са на хранилка на разузнавателните служби на САЩ и Англия.
Отвращавате ме, ей, задници такива!
Навремето революция направих вкъщи, за да изучавам английски, а не френски език, какъвто говори цялата ми фамилия. До бой стигнах с баща ми, Бог да го прости! Днес направо не искам да си спомням за времето, когато фокусът на всичките ни надежди и културни предпочитания, беше насочен към Великобритания. Опозорихте една славна атлантическа цивилизация с тия измислени химически атаки, с ужасяващо тъпите и прозрачни акции срещу една друга славна, но за разлика от вас – православна и братска нам цивилизация – руската. На която ние, българите, дължим изобщо съществуването на днешната ни държава.
Не ви е срам да подлъгвате и използвате гладуващите деца на Сирия в мръсни мероприятия, които ще унищожат цялата ни цивилизация.
Срам и позор! Само като чуя имената на Мей и Джонсън, и почвам да си тананикам на глас – „Вставай, страна огромная!“.
Не мога да гледам никакъв филм, освен документален, в който се говори на английски, без да превключа канала още на 2-та минута. И за бели мечки да говорите, пак намирате начин да ухапете Русия, дяволи мръсни!
Докъде само я докарахте, безсрамни и некадърни американски мекерета!

Нора Стоичкова