ДОРИ ВЕРНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПУДЕЛИ ОСЪЗНАВАТ ИСТИНАТА

Изобщо не съм симпатизант на професор Михаил Константинов, защото имам някакви съмнения за изборите, които повереното му дружество броеше. Но пък, когато си е прав – прав си е! Избори у нас ще има, когато решат АМЕРИКАНЦИТЕ. Пак повтарям за неразбралите – американците! В тринадесетвековна България избори ще има, когато ни разрешат господарите, които са се намърдали на българска територия и ни смятат за своя колония, а Нейното Превъзходителство ни прави на парапитеци.

Това, че сме в пълна зависимост от САЩ, го виждат всички, дори интелектуално недостатъчните. Подобно подмийничество никога не е имало в българската история! Дори СССР не си позволяваше толкова груба и арогантна намеса в българската политика, а и да напомня, че руски военни бази тук не е имало.

От САЩ ни поднасят проект след проект, кой от кой по-вреден и некадърен. Като се започне от Желев, който се покланяше на Ран и на Ът и на плана им за катастрофиране на България. И се стигне до новия им проект „Дядо Стефчо“, който само тези, които отказват да мислят, биха припознали за български.

Американците не правят грешки, поне големи такива. Трудно ще допуснат в политиката някой, който не държат с компромати, пари или нещо друго. Обикновено нещата се въртят около суетата и алчността. А ако се появи такъв, то цялата мощ на американската пропаганда в България се съсредоточва за унищожението му. А най-много ги е страх някой да не ги посочи и да каже, че те са в дъното на ада ни. Нали разбирате, че можете да критикувате протежетата им колкото си искате, те са взаимозаменяеми. Но не се допуска да се критикува Посолството и месията му у нас. Кой разбрал – разбрал!

И бих казала – има американци в България – имаме проблем! Останалото го знаете…..

Елена Гунчева
https://t.me/elenaguncheva