„Досиетата от Рая“ и българският идиотски провинционализъм!

Е, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, като как ще се опитате да смелите последните журналистически разкрития на едни от водещите издания в Европа и САЩ относно факта, че западните политически елити спотайват откраднатите от народите огромни финансови ресурси в офшорни фирми?

Като как ще обяснят тъпите български медии и още по-тъпите български политици това фундаментално заблуждение спрямо всички бедстващи и отрудени хора – като тържество на евро-атлантическите ценности ли, драги?

Значи ли, че „евро-атлантизмът“ си е осъвременана версия на капиталистическото ограбване, чрез което 8 човека днес притежават повече богатства от половината от населението на света, а един процент от целият този „елит“ притежава повече, отколкото останалите 99 процента от хората по света?

Можете ли да приемете, че абсолютни глупаци като Мутрата Бойко Борисов, естественият глупак Цветан Цветанов, естественият идиот Росен Плевнелиев, възбудената Корнелия Нинова и нейната БСП, и поредната българска политическа издънка Румен Радев, ще знаят накъде водят страната, след като всички са на колене пред същите тези „евро-атлантически ценности“?

Ценностите на ограбването, ценностите на предателствата спрямо собствените народи, ценностите на търговиите дори с ислямските фундаменталисти заради собствените печалби, но идиотски префасонирано и лицемерно поведение тогава, когато трябва да се погребват поредните жертви на Ислямска държава в някоя европейска столица или град?

А българският кретенски „елит“ не следва ли същите тези „ценности“, продавайки чрез окупираната от Мутрите държава оръжия, цигари и наркотици на същите тези ислямисти, скривайки печалбите си в същите тези офшорки, както го правят „цивилизованите западни елити“?

И това ли е „цивилизационният днешен избор“ на България, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари?…

Оказва се, че българският провинциализъм, в контекста на съвременните политически процеси, е наистина уникален, след като племето възприема безпроблемно точно такъв „цивилизационен избор“!

Оказва се, че всички патетични речи и помисли за „българския патриотизъм“ са твърде лицемерно предателство по отношение на Левски и Ботев!

Оказва се, че цялата общност и нейните елити са готови заради едничкото си оцеляване да загърбят историческите постижения на България!

Оказва се, че всичко това води до признанието ми, че аз съм може би най-големият глупак и съвременен идиот в България, защото години наред настоявам нашата държава да осъзнае и да възпроизведе историческата си мисия – да е и да бъде Историческият Субект на Цивилизацията на Кирилицата и Православието!

А това означава България да напусне НАТО, ЕС и всички подобни образувания, за да освести себе си като независима, свободна и необвързана държава – мечтата и на идеолога на ВМРО Ванче Михайлов!…

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

В заключение, моля ви, умолявам ви, направете всичко възможно така, щото България да не бъде повече слуга, роб и ратай на чужди интереси, независимо откъде идват те!

Имайте и осъзнайте собственото си достойнство, защото всички ние сме наследници на онези българи, които са направили държавата ни Цивилизационен Субект!

И не си мислете, че „модерността“ се състои в „цивилизационни избори“ – просто като се отречеш от собствената си идентичност, значи зачеркваш всичко!

Абсолютно всичко, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Проф. Людмил Георгиев

http://pogled.info