Доскорошният „Баща на нацията“ – див селянин от Банкя е вече видимо победен и смазан от Кюлчета( ама не в БНБ)

Приятели ме питат дали знам пред какъв труден момент в съдбините си е изправен света с нещо като SARS-CoV-2, вилнеещ отвсякъде и навсякъде…. ?!!

А аз веднага ги питам те знаят ли пред какво чудо е изправена България днес, вчера и в последните 12г. най-общо казано?!!

И понеже четат „свободни медии“, набързичко ги въвеждам:
България от 14 г. е член на ЕС, но най-големият „дарител“ е незабележим за правосъдието въпреки всички външни санкции и препратки към него, а “ Алианса на европейските либерали и демократи“ в ЕП стои твърдо, демократично, и непоклатимо сгушена под до скоро огромното му, корупционно туловище, даже не протестира от поредното му кандидат-депутатстване…

Доскорошният „Баща на нацията“ – див селянин от Банкя, представител на „дясното ЕНП“ в ЕП ( което всъщност е от ляво-по-ляво, щото само регулации твори и папка субсидии), е вече видимо победен и смазан от Кюлчета( ама не в БНБ), Прекрасни дами( ама не чужди, а негови) , Автобусни превозвачи( ама не съдружниците от Юнион Ивкони, а тези, дето нямат лобист касичка в Овча Купел, щото одеалото на Макрон не го било завило правилно) , избягали затворници, гонени от чистачки, и де що може да мърда и протестира безсрамно, окупирало цяла година Държавата МУ с цел да извършат Държавен Преврат, по потвърдени данни на Специализиран Трибунал, сляп за всичко друго, освен за угодното МУ.

По главата МУ се катерят още „Зелен чорап, продукт на Решетников, и на Максуел – за разкош“, мръсни сценаристи….Гадове, „пионки на Прокопиев“, щото той ги менажира като Черни лебеди в бял полет към узурпирането на властта МУ, и разни шугър фейс хунвейбини с претенции към брилянтното МУ наследство от потънали милиарди .

А Той – Селянинът от Банкя, всъщност е бивш пожарникар, ама само на книга, бивша и настояща мутра от групировките ( ама не само на книга, и не само в „Шайка“ – та на „Тони – факта с документи“ ), който е и последният бодигард на последния комунистически лидер на България. След това този човек стана бодигард и на последния български цар, който се върна в България, за да стане министър-председател на републиката. Тогава пожарникарят, мутра -бодигард стана шеф на полицията, а после се скара с премиера на републиката, който по произход е цар.

След това бившият бодигард, бивша и настояща мутра и бивш шеф в полицията стана кмет на столицата, щото зверски го разсърди един, дето пикае във фонтани, а после и Премиер, и така – два полу, и един цял мандат……….

Които днес, на пънчета в гората, в села и паланки, определя като „Хаос“ от който са по-силни и ще поправя!???

Приятелите ми онемяха, спогледаха се, премигнаха……….и решиха, че всъщност нямат никакъв проблем с вилнеещата световна чума, за която даже и руски ваксини има вече!!!…

Плюха в пазвата, прекръстиха се три пъти и отново се зачетоха в
свободата на „свободните медии“ – с пречистени душа и сърце …
🐧🐧🐧🐧

Силвия Георгиева