ДОЦЕНТЧО НА АМРАЗУРАТА – 2 ЧАСТ

Доцентчо отново заработи днес. Този път на пишман-доцента по социология /съболезнования за студентите му/, му се стори, че видеонаблюдението по време на изборите и броенето на бюлетини, било руска идея и изобщо руснаците били виновни за това. Било руски номер да се записва как се броят бюлетините!!!!

Явно Доцентчо е привърженик на столипиновските номера. Да си припомним номера, който бивш кмет на Пловдив показваше на съпартийците си, как да правят умишлено валидни бюлетини за опозицията невалидни. Срещу тоя номер Доцентчо възражения няма. Със сигурност го подкрепя. Ама някви руски номера да се гарантира честност на изборите нямало да допусне.

Доцентчо е убеден, че целта е да се запишат нарушения, които да се въртят по социалните мрежи. Тоест, той е сигурен, че ще има такива. Ама не му харесва да се записват. Че май ще са много и много нагли. А той, както е всеизвестно, е на хранилка именно при ГЕРБ, няма си подритва хляба я!

Да обобщим – всяко едно искане за обществен контрол върху броенете на бюлетините, е руски номер и направо намеса във вътрешните работи на България, тоест на ГЕРБ. Сега няма да им пречат на хората пак да си вземат властта, я. Така хубаво са си приготвили умрелите, маалите, администрацията, намастилените пръсти за невалидни бюлетини, а някоя гад предлага всичко това да се заснема и да може да се проверява. Ама, таквоз, как може, възмутително!!!!

То, за мен и привнесената демокрация в България е американски соросоиден номер да ни направят колония, ама си мълча. Както и едни 800 000 станали от гробището да гласуват за управляващата мафия. Там обаче, проблем нЕма!

Омръзна ми! Нагли, арогантни и безпринципни. Готови на всичко да се докопат още веднъж до властта. Защото без нея те са нищо. И не само са нищо, но и има реална опасност да им се потърси отговорност. Затова се държат като удавници за сламка у властта и не смеят да пуснат.

Елена Гунчева