До края на годината у нас натискът за ваксиниране ще бъде чудовищен

До края на годината у нас натискът за ваксиниране ще бъде чудовищен. Снощи казах, днес ще повторя – На глобалистите по света и у нас не им трябват ПРЕБОЛЕДУВАЛИ, трябват им ВАКСИНИРАНИ!

Поредното доказателство за това, за което бия тревога от появата на тези ваксини, е че властта не признава ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ ОТ БОЛЕСТТА, ПРИЗНАВА САМО ИЗКУСТВЕНИЯ ОТ ВАКСИНИТЕ. Ако е останала все още възможност за мисъл, замислете се, ако не, вървете по пътя си.

Днес отново новините от Англия при 80% ваксинирани са такива – 50 000 заразени. Същото е вече и във Франция, Нидерландия, Италия. Е нали ваксините ви пазят? Какво тогава става сега? Пуснаха и новия още по-заразен щам, за да извисят още повече противната си работа слугите на онзи.

Много ми е мъчно, че личните ми приятели и то от 30-40 години вярват на хора от телевизорите, които не познават, но не вярват на хора като мен, която познават. Много ми е мъчно! Не се оплаквам и не се сърдя на никого.

Просто ми е мъчно, защото това показва, че определението ПРИЯТЕЛ претърпява невиждана редакция и преосмисляне. Това, при новият световен ред вече не е приятелство, а става обикновено познанство с подобни от вида. За приятелство е нужно много повече и то се калява именно когато дойдат такива времена на съмнение и недоверие. В тези времена, в които говоря истина, която не е чувана и виждана, да ме наричат идиот, лъжец и конспиратор, благодаря, стига ми толкова!

Властите по цял свят са обезумели в стремежа да наложат програмата на ДД. Световните концлагери Канада и Австралия са завършени. Други подразделения в други точки на света се довършват. ЕС е един такъв идеален коцлагер. В него обаче нещата още не са финализирани.

Искам да ви кажа, че ако зеленият сертификат е само на телефона ви, е добре. Жигът е външен. Гледайте обаче да не приемете сертификата отвътре, чрез ваксината, защото това е истинският жиг, който вече ви категоризира в нещо друго и в друг път.

Сега е натискът. Но ще дойде време и за откатът. Изобщо не се съмнявайте! Животът пуска всички свободно, но ще изпрати сметката. И бързо ще стане.

Относно властта какво да кажа?
Тя е подчинена изцяло. Демонстрира пълен игнор на устройството на държавата и разделението на властите. Та стига дори до безумието да игнорира конституцията! Но и тук ще дойде откат. Има време.

Само в БСП наистина тече някаква реакция. И всичко се вижда на длан отново. Глобалистката група се почувства много силна, все пак управлява държавата чрез протежето си Румен Радев. Крум Зарков е един от претендентите за поста на Корнелия. Вчера Зарков и майка му защитиха на 100% сертификата и Стойчо. Ето, леви и десни стават едно. Точно както иска глобалната либерална доктрина – унификация на човешкото, смесване на несъвместимото, безполово същество, подчинено на кукловода.

Чест прави на Корнелия, че поне издава звуци все още, говори, ако не друго. Може да не ви харесва това, което сега ще кажа, но то е безспорен факт. И той е, че в момента България има само едно съпротивително движение и то е това, което е било винаги – Хората, които имат чисто леви и то автентично леви идеи, сиреч тези, които презрително от десетки години наричат „мръсни комунисти“. Ако има останали такива хора по душа, те са които ще окажат някакво съпротивително влияние върху обединената българска политическа глобалистка върхушка.

Посочвам главната заплаха в момента.
И ще изтрия всеки, който направи първият очевиден извод от нея!

Главната заплаха е Радев и главната задача е той да не спечели втори мандат. Това е условие за оставане на България над водата. Не питайте Кой. Мислете за всичко, което се случи и би трябвало да сте разбрали, че Радев е продължението на Бойко и новият изпълнителен център на мафията. Впрочем на някой направи ли му впечатление пълният обществен игнор на факта, че Радев е масон? Изнасят се на светло факти и те биват напълно пренебрегвани. Аз обясних, че това е основен приом на ДД в момента. Причината е, че светлината е много, осветява всичко, нищо не могат да скрият. Но могат да се правят, че изнесеното не е тяхно, не е излязло, не е важно. И те точно това правят!

Затова глобалистът Петър Марков от фамозния глобалистки университет Оксфорд е „авторитет“ и „експерт“, който е добре да бъде слушан, а аз съм човек, на който не може да се има доверие, луда и пренебрежима. Ми, оправяйте се! Но приятели мои дълго във вечността няма да можете да се наречете!!!

Анастасия Гешева