До теб, Просто Киро

До теб, Просто Киро – „Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата си на тъпан и главата си на бомба, и пак ще да изляза на борба със стихиите…“, но няма да оставя моето Отечество да бъде предадено и продадено за няколко сребърника!

Хора, бдете и не се оставяйте да бъдете лъгани и манипулирани от лица, които са се отрекли от семейство, род, Родина и в устите им само евроатлантически брътвежи.

Няма по-гнусни, отблъскващи и продажни от българското правителство, съпридружните им пропагандатори и сервилни медии, изградили мрежа от лъжи. Те живеят в лъжи и чрез лъжите. В главите им само призраци за шпиони, а в действителност са се превърнали в подлоги на чужди служби. Това са гробокопачите на днешна България. Тяхната наглост е безкрайна и брутална, но поклон пред теб, НАРОДЕ мой, който не се поддава на пропагандата!

Сега е моментът да се обеденим, да сме заедно, да сме смели и да сме отдадени на каузата на справедливостта и истинността. Да се изправим всички заедно в името на майка България и те ще паднат!

Група бивши министри на отбраната преди дни се обявиха за предоставяне на военна помощ на режима в Украйна. Тези индивиди унищожиха българската армия под диктовката на САЩ. В края на 90-те години в министерството на отбраната имаше американска комисия, която даде разпореждане каква да бъде БА. Тя трябваше да бъде малка, въоръжена с модерно оръжие и отлично подготвена, днес тя е само малка, с остаряло въоръжение и техника, защото тези смешници освен за стратегически прегледи, концепции, стратегии и верноподаническо поведение друго нищо не направиха.

Днес като селски глашатаи обикалят телевизиите и призовават за намеса в конфликта, чрез предоставяне на оръжие и боеприпаси на един режим, който избива народа си. До къде стигна дебилщината им, че да твърдят днес, че мощта на армията ни днес е благодарение на помощта, предоставена ни от САЩ.

Ще Ви кажа каква помощ сме получили от САЩ – 7 броя бронирани машини „Гардиан“ за мисията в Афганистан, после купихме още 8 броя на цена, с която платихме и уж подарените 7. Друго, което са ни предоставили са малко парашути и радиостанции и около 30 броя джипове „Хамър“. Ако на това се крепи мощта и силата на нашата армия по-добре е да бягаме, както би се изразил Борисов, отколкото да се бием. Силата, мощта и способностите на нашите воини се крепят на духа и съзнанието за принадлежност към България и верността им към клетвата, която са полагали. Тагарев сам призна, че и днес България предоставя военно – техническа помощ без да има решение на парламента.

Това е грубо нарушаване на правилата и законността. Посланникът на Украйна в България трябва да бъде незабавно отзован, защото като представител на режима се намесва грубо във вътрешните ни работи, като призовава за преименуване на улици и площади, носещи имена на Строителите на съвременна България с имена на една овладяна държава.

Питат един депутат от БСП относно натиска за преименуване на улиците и той се гъне като мекотело, че нямал отношение по въпроса. Ще допуснем ли това да се случи, достойни българи?

Народът ни целенасочено е оставен да живее в нищета, от години се посегна на образованието, като се изопачиха исторически факти и събития, за да ни откъснат от корените български, обезличат и отчуждат от чувството за национална принадлежност. Знанието е сила, знанието е свобода и гордост.

Ботев ни закле, че “Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и за благото на Отечеството“ да изпълним своя свещен дълг и да опазим Родината от предателите! Всичко се състои в нашите задружни усилия, за да бъде нашата Татковина независима от користни чужди интереси! Дългът и честта са за нас да я опазим и съхраним за бъдещите поколения без подобни национални предатели.

България е зад нас и път за отстъпление няма, българи

Димитър Шивиков