ДРУГАТА ИСТИНА

За тези, които не харесват това, което споделям – четете, информирайте се и едва тогава, ако имате желание, оформяйте и изразявайте мнение. То може да е всякакво, но ще е Ваше и най-важно – ИНФОРМИРАНО!

Цветана Тодорова
9 ч ·
Току-що съобщиха по Россия 24, че се готвят нови провокации от типа „Буча“. Първата ще бъде в Мощун. След това в още два града. Да, но светът се събуди. Фрау Меркел е отклонила покана да отиде в Буча и е посъветвала Зеленски да помисли защо ЕС не приема Украйна още от 2008 година в състава си.

Американският аналитик Скот Ритер /бивш офицер от разузнаването на американската морска пехота и автор на книгата SCORPION KING/ казва: „Ако всичко това се е случило в Буча, украинците са длъжни да проведат следствие и да представят доказателства. Той твърди, че Русия е демонстрирала намерението си да спазва международното право за въоръжени конфликти, а Украйна- не. „Той също така обърна внимание на факта, че украинските въоръжени сили решават да превърнат жилищните райони в бойно поле, като по този начин използват собственото си цивилно население като жив щит. Ритер също така предположи защо Западът не рекламира, че Буча е била обстрелвана от украински войски.“

„Мисля, че една от причините, поради които Западът не рекламира силите на украинското правителство за обстрела в Буча е, че има възможност тези мъртви цивилни да са загинали от ръцете на украинските сили и те не искат истината да изплува, защото е неудобно за опорките, които рекламират „непочтена Русия“, каза той.“

Иначе Зеленски два пъти днес направи две противоречиви изказвания: иска преговори, че вече няма накъде и не иска преговори. Толкова за него.
Светът се събуди, а България се е запецнала като магаре на баир. САЩ пък продължава да купува гориво от Русия. С долари.

Вчера пазарът се повиши с 43%, а днес вече с 48%. Нещо, което и нашите медии вече не могат да скрият.
Е не сме ли канарчета-мазохисти! 💥Светла Драганова

Нешка Робева