ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО ПАВЕТАТА СА ПО-ВАЖНИ ОТ ХОРАТА

Дълбоко възмущение налегна гербоидните столичани. Видиш ли, при протеста били извадени цели шест квадратни метра жълти павета. Все едно направо мозъците ви извадиха! Чак толкова присърце да се приеме каузата за извадените павета, не предполагах да се случи.

Като накратко си кажа мнението за паветата, че освен грозни, са и хлъзгави и непрактични, минавам нататък. При стотици обгазени и бити от полицията, при хора със синини и скъсани дрехи, при арестите и бруталното полицейско насилие, държавата и гербоидните видяха единствено това, че някой вадил павета и това е много по-важно от пълната катастрофа, която се случва в държавата.

На някакъв гербоиден дебил в София, протестиращите му били виновни, че не можел да мине през Орлов мост, то все едно майка му и баба му на Орлов мост все са минавали по пътя за външната си тоалетна. Обаче ремонтите на Данчето Самоковската явно изобщо не го дразнят, нищо, че с неговите пари се правят безумията.

Ценностна система на държава, за която паветата са по-важни от нарушените граждански права, от корупцията и престъпността, е тотал щета. Това е показателно за днешното състояние на България. За държавата, за ГЕРБ и обединените идиоти, хората са без значение. Важни са вещите и парите….Впрочем на кой виден гербоиден политик пътеката във вилата му е покрита със същите жълти павета? Ама явно това не ви впечатлява!

И ако на това безумие не се сложи край, направо ви го казвам, без павета ще останете!

Елена Гунчева

loading...