ДЪРЖАВАТА НА КЕЛЕШИТЕ

Вече пет месеца нищо не се случва по делото за убийството на Милен Цветков. Вече започваме да го забравяме. Както забравихме Виктория. И много други. Вторачени в собствените си проблеми, не виждаме какво се случва в обществото ни.
Протестите днес са и за това. Заради келешите, които отричат обществото, Родината си и всякакви традиции и възпитание. Самозабравили се парвенюта, обсебени от собственото си преуспяване и его. Хора на парите и на агресията, които са дълбоко убедени, че светът им е длъжен. А когато убият или унищожат някого, това е „младежко провинение“
Заради самозабравилите се мутри стигнахме дотук. Където цари отчаяние и отричане на обществените норми. Където силата на парите е по-важна от силата на правото. И където държавата я няма, само народът псува на майка и проклина цяла вселена.
В държавата на келешите мутрите са у дома си. В тяхната държава ние сме жертвите. Нищо почтено и морално не може да оцелее в калта и мръсотията, която сътворяват. С почтени и мирни средства чудови@ата не могат да бъдат победени…..
Eлена Гунчева
loading...