Държавата не бива повече да толерира педалите за сметка на нормалните

Валери Симеонов каза пред ПИК, че бил против проявите на педерастия, но като вицепремиер ръцете му били вързани, не можел да спре гей парада, понеже представял позицията на държавата?!

Странна логика – излиза, че колкото си по-овластен, толкова по-малко можеш да свършиш в посока отстояване на позициите си.

И каква е „позицията на държавата“ за хомосексуалните, че не се сещам? Очевидно държавата ги протежира, поставя ги в монополно положение – вероятно за сметка на хетеросексуалните.

Може би имаме ангажимент към Брюксел да позволяваме на някакви зомбирани психари всяка година да си бучат пера в задниците през Паметника на Съветската армия? Къде е тая спогодба, защо я крият?

Валери Симеонов, Каракачанов, Волен Сидеров трябва да докажат, че са патриоти и милеят за националните ценности, бит и морал. А националният морал на българина плюс православното му възпитание са напълно несъвместими с извращенията на гейове, лесбийки, транссекс, бисекс, интерсекс, асекс, ултрасекс, квазисекс и прочие перверзии.

Защо ги е страх да спрат гей парада, нали са на власт? Защо общинският съветник от ВМРО Контрера призовава Фандъкова да го забрани, а лидерът на партията Каракачанов, който е и военен министър, се ослушва „политкоректно“?

Радостно е, че едни момчета от „Национална съпротива“ обявиха намерението си да почистят боклука в София по време на педерасткото сборище. Дано се съберат повече, смятам и аз да намина с приятели, ако съм в София – само с писателстване няма да стане…

И въпросът тук не е в голия инат или в някаква нетърпимост към „другостта“. Сами по себе си педалите не ми пречат, нека си го слагат със себеподобни, щом им харесва. Обаче става заразно, превръща се в лайфстайл, в норматив – млади, невръстни попиват, въобразяват си, че е много „хай“ и много „гот“ да са геджури, че това е проява на „европейско мислене“, че за да успееш, трябва да си „двуцевка“, а всички, които пищим срещу горките и онеправдани гейове, сме задръстеняци, лузъри, консерви, комплексари и даже фашисти.

Ако си нормален, броят те за фашист – дотам я докарахме.

Следващият стадий в наглостта им е да поискат легализация на хомо браковете, както и право да осиновяват деца. Искат да отровителстват за поколения напред. И държавата – под давление на синекури от типа на Хелзинкския комитет или Протестна мрежа, като нищо ще клекне, въпреки ясното отношение на Църквата ни към подобна содомия.

Защо хомосексуалните да манифестират, а хетеросексуалните – не? Това е дискриминация с обратен знак, вече е трудно да се ориентираш кой е малцинство и кой мнозинство. 

Отблъскваща е и цялата грантаджийска паплач от либерасти, която от години прави бизнес покрай „интнеграцията на различните“. Тук вече диференциацията между душевните и телесните гейове се стопява и те дефилират органично из общественото пространство като единен, щастлив и паразитиращ хермафродит.

Автор: Недялко Недялков

Г-да патриоти Симеонов, Каракачанов и Сидеров, сега сте на власт - спрете перверзията "гей парад в София". Държавата не бива повече да толерира педалите за сметка на нормалните

http://pik.bg