ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК ЗАЛОЖИ НА ЧИСЛОТО 3,5 НАЙ-СКЪПОТО В ДЕСНИЯ СИ КРАЧОЛ

Днес един необръснат плешив чичо от правителството десет пъти каза, че болничните ги давали доктори, пък той не бил доктор, щото не бил си защитил дисертацията си по философия, бил зает.
Били мобилизирали армията с двата танка да бори коронавируса, ама 8-те изтребители още ги нямало, но щели да додат и те по-нататък.
После каза, че испанците не разследвали Баце, а разследвали само къщата му и курника му в БарЦелона.
После каза, че пандемията с коронавируса май не била съвсем благоприятна за международното положение, що тъй?, и срина тезата на здравния министър за неплатените отпуски за карантиниране.
После каза, че не било никак хубаво агент Иван, иначе Каракачанов, да се закача с Баце, щото Баце бил нервенен, много се огорчавал напоследък и щял да дигне кръвното или да си скъса менискуса,
Каза, че много му харесвал агресивния стил на арестуване на възрастни дебели чиновнички, друго си било да те набият едно хубаво.
Каза още, че нямало злоупотреба в митниците и статистиката, когато те лъжели, че БВП бил нараствал с 3,5%, пък той бил нараствал само с 0,001%. Имало било техническа грешка с десетина-двайсе милиарда, нищо работа, ади сега!
Каза, че числото за БВП си било 3,5%, и си залагал важен крайник, тук чичото мискински се ухили многозначително, смигна, и всички разбрахме за какво вероятно пет-шестсантиметрово малко нещо в крачола му става дума.
После каза как тези емигранти от Манхатън и Харвард, дето се връщали на тумби на тумби при Баце, щели да отидат да работят из селата в Делиормана, че да садят там компири и тикви.
А за разбойническата приватизация каза, че била в давностния период, нямало как да се влезе в затвора за грандиозните кражби, измами и золуми, а приватизираните предприятия работели ефективно, че пушек се дигало.
Завърши с “Трябва твърда ръка и спокойствие!”
През октомври водещите казаха, че пак щели да го поканят в телевизията, и да си носел тогава залога в десния крачол.
Колко е опасно да си прост!

После водещата кака съобщи, че незнамкъдеси кмет дава хиляда и сто лева на ерген, който се… омъжи.
Да живей Истанбулската конвенция, Пасито, Баце и Иван Костов!

Акад Петър Иванов

ТЪРСЕТЕ НОВАТА МИ КНИГА “ЛУДИ НА ДИВАНА” В КНИЖАРНИЦИТЕ!
ТЪРСЕТЕ И В ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА НА ИК “АХАТ” (tornadobg.com)!
ЗА МОИТЕ ФБ ПРИЯТЕЛИ КНИГАТА Е С ОТСТЪПКА (GSM 0888 836338)

 

loading...