ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ИЛИ ИМАМЕ ЛИ МЯСТО НА ПРАЙДА?

Ако сте ЛГБТ – вие сте готин европеец с широки разбирания. Ако сте за традиционното семейство и не желаете да врещите по улицата за сексуалните си предпочитания и децата ви да бъдат мъкнати насила по прайдове, то вие сте някакъв изверг, несподелящ европейските ценности.

Смешно ли ви звучи? Или не се замисляте? Всъщност това е лицето на Европа. Който поддържа традиционното семейство и не смята, че по улиците трябва да има прайдове, няма място в Европа. Това ни казват европейските лидери, много от които са активни ЛГБТ. Накратно, да обобщя на български – управляват ни п….и!

Унгария си позволи да приеме закон, който да защити децата им от това безумие. И ЕС избухна във възмущение. Защото това са новите ценности и който не ги споделя, явно не е европеец. Никой не може да защити детето си в ЕС от липсата на морал и нормални ценности. Защото това е новото нормално според изтрещелите, които за първи път в историята имат възможността да налагат разбиранията си над мнозинството.

Та, когато някой ви говори за ЕС и колко е хубаво това, си спомнете и за този „единен фронт“, който настоява децата ви да учат за ЛГБТ. И не разрешава да ги учите на морал и семейни ценности. Да не забравяме, че някои български политици поставят като свой основен приоритет защитата на ЛГБТ, еднополовите семейства и осиновяванията на деца от тях. Защото всичко друго в държавата ни е наред, само п…те остават неоправени!!!!

АЗ НЕ ИСКАМ ЕВРОПА, В КОЯТО НАЛАГАТ НА ДЕТЕТО МИ ИЗКРИВЕНИ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ! Не ми трябват прайдовете им! Искам детето ми да манифестира на 24-май, а не на прайдове с дъгата! Не искам Европа, която е забравила за основните християнски ценности, върху които е изградена и прегърнала плановете на ц….стите за контрол над света.

В тази Европа, България няма място! Не трябва да позволяваме залезът на западната цивилизация да ни повлече и нас! Време е да защитим децата и бъдещето си!

Елена Гунчева