ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ИСКА!

Българите ясно заявиха на управляващите, че не искат България да участва в Пакта за миграцията. Засега съпротивата срещу този пагубен за народа ни акт, е успешна. Но…Европейската комисия иска България да се присъедини към Пакта, за да можело да се успокоят африканските й партньори!

Айде, бе! Вярно? Знаете ли откъде ни минава за африканските Ви партньори?

България колонии в Африка не е имала. Не е ограбвала чужди народи, не е унищожавала с глад местното население. Български компании не експлоатират в Африка местните, нито печелят милиарди от концесии и експлоатация. А вие го правите и сте докарали цял континент до глад и войни.

А сега искате ние, наравно с вас, да участваме в „успокояването” им! Ами няма да участваме. Вие сте виновни, вие ги допуснахте в Европа, вие допуснахте собствените им страни да са територии н а глад, война и ужаси.

Ние няма да плащаме Вашата цена!

България е независима, суверенна държава, колкото и да не ви се иска да е така, както ви уверяват продажните български политици. Не може да ИСКАТЕ, може само да предлагате. Решението ще се вземе от България като независима държава. А ако политиците ни не се съобразят с това, народът никога няма да им го прости и ще има възмездие.

Но отново да повторя – БЪЛГАРИЯ НЕ Е КОЛОНИЯ! РЕШЕНИЯТА ГИ ВЗЕМА НАРОДА! И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА ЦЕНАТА НА ВАШАТА СЪВЕСТ!

Елена Гунчева