ЕГС /ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ/ НЕ СЕ СПРЯ!

Може да бъде изображение с 2 души, дете, изправени хора и текстово съобщение

Явно във Франция са си решили всички проблеми, само самотните и нежните души са останали неоправени. Толерастията избива отвсякъде, като плътно се приближава до изтрещяването.

И въпросът ми е – КАК СА ЗАЩИТЕНИ ДЕЦАТА? Нима те нямат права? Нима нямат правото да имат мама и тати? А не субекти, които да се номерират?!? А и не мога някак си да оправдая самотните – ами постарайте се, бе, едно дете няма да ви запълни празнотата, само ще я предадете и на него. Какво ви е виновно за несполуките в живота?

Днес семейството е отживелица според либерасти и толерасти. Не било нужно. Явно на децата не е нужно да прегърнат майка да ги успокои и баща за авторитет. Криворазбран феминизъм кара жените да остават сами и да гонят кариера до възраст, в която биологичният часовник вече е напреднал. Или просто искат да си поживеят, а когато стигнат на моята възраст, да се паникьосат, че няма кой да се грижи за тях на старини. И мъже, които не искат да поемат отговорност за семейство и деца.

ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ. И да не допускаме този съюз да промени българските национални ценности, сред които е здравото семейство и децата. Аз, както и ВЪЗРАЖДАНЕ, ще се борим и няма да допуснем подобни неща, които минават границите. Вместо законодателство, насочено към решаване на проблемите на неоправените, предлагаме законодателство, насочено към защита и подпомагане на традиционното българско семейство и децата, които са най-важното национално съкровище на България!

Още веднъж погледнете. Това ли искате за България? Прайдове, деца, осиновявани от тези и субекти, към които не знаете как да се обърнете? И тоалетни унисекс или 36 – за всеки един от половете /на мен ми бледнее фантазията, но либерастите знаят!/.

Семейството е свещено. Престанете с експериментите с хора!

Елена Гунчева