Единственото, което Киро оправя, откакто е дошъл на власт, е Лѐна. Всяка друга работа е занемарѐна

Не е ли това пълен абсурд?! Не е ли това атентат срещу свободата на словото?

След като Агенция ПИК показа видео как Лена отключва входната врата на апартамент, а Кирил се промъква зад нея с палави ръцѐ, опипващи нейното дупѐ – избухнаха гейзери от възмущение на придворни журналисти и гръмогласни поддръжници: защо се бъркате в личния живот на хората?

Така ли, бе?! Какво лично има във факта, че седмица след любовната среща, опипваната получава от опипващия договор за консултантски услуги – по 13 690 лева на месец за “правно обслужване” на държавната ББР? Значи, ако лично обслужиш министъра, получаваш държавни пари за обслужване?!

Ако тази свалка в столична квартира на Airbnb на двама прелюбодейци е лична, защо тогава ДАНС привиква на разпит издателя на ПИК Недялко Недялков?
Не е ли това признание, че историята не е лична, а публична и засяга обществения интерес?!
Само че проблемът не е в медията, показала видеото, а в тези, които са на видеото.

КироЛена и компания, самозабравили се в арогантността и високомерието си, изпращат ДАНС срещу една медия, която си е свършила работата – да информира гражданите какви ги вършат управниците, на които гражданите плащат заплатите чрез данъците си.

Впрочем, гражданите са платили и хонорара на Лена, и заплатата на Киро, плащат и депутатската заплата на рогоносеца Миро на шавливата Лена. Всички ние сме спонсори на прелюбодейците и на измамените от тях. Ето това е истината!

Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) разпитва издател на медия за публикация, в която не се издава национална тайна и няма заплаха за националния интерес. Защо?

Освен, акоооо … ако ДАНС смята куролацията на Киро и Лена за заплаха за националния интерес. Е, тук са пра̀ви!
Тандемът КироЛена и тарикатската им компания разбиха държавата и така потъпкаха националния интерес.

П.П. Единственото, което Киро оправя, откакто е дошъл на власт, е Лѐна. Всяка друга работа е занемарѐна.

Соня Колтуклиева

#вотнанедоверие
#оставкаАматьори