Един от основните стълбове на лявата идея в България е антифашизма. И, тъкмо той е унищожен от бсп-нинова

Участието на БСП(Нинова) в това правителство фактически легитимира фашизоидната идеология на правителството „Петков“, защитавайки еднозначно неонацисткия режим на Киев.

Един от основните стълбове на лявата идея в България е антифашизма. И, тъкмо той е унищожен от бсп-нинова, участвайки за постове и пари в това нищожно, по смисъла на антифашитския морал, правителство.
Защото, да защитаваш нациста Зеленски, като част от общата подкрепа на ЕС е политическо самоубийство.
БСП не е профашитска партия. Никога не е била и никога няма да бъде.

Тя не може да участва в правителство, което легитимира агресията на киевските неонацисти, като ги представя за „новите демократи“ на Европа, нашарени със свастики . Свидетелствата на ЖИВИ ХОРА преживяли и още живеещи в ада на войната са ЯСНИ. И категорични.
********************
Чувах какви ли не вопли за диктатора Путин, за звероподобния Путин, за урода Путин….., който бил присвоил, анексирал, окупирал КРИМ!
************************
Тази война, обаче, и нейните реални свидетелства отдавна доказа, че КРИМЧАНИТЕ ( не путин-мутин), ДНЕС живеят в МИР.
****************************
Близо 2 милиона народ в Крим, днес, живеят в МИР. Абсолютен и неподвалстен на никакви медийни манипулации МИР.

ДВА МИЛИОНА КРИМЧАНИ – ЖИВЕЯТ В МИР!
И, знаете ли? Няма никакво значение как ще наречем този МИР. Дали е анексия, окупация ,сепаритизъм или агресия; нарушаване на международното право?
Всичко това няма никакво значение, защото ДВА МИЛИОНА НАРОД живеят в МИР, НА СОБСТВЕНАТА СИ ЗЕМЯ.
******************************
Докато в Източна Украйна (Домбас) е мор. СМЪРТ! Фактически.
********
ОССЕ, организацията, която съществува, за да отразява тази действителност и да е миротворческа, фактически е мъртва за хората на Домбас. Умряла е и за хората в останалата част на нещастната Украйна. Тихо и полека се е превърнала в поредния апендикс на световната общественост.
Тя, със своето бездействие, през последните осем години в Домбас -фактически убива всичко живо – справедливостта! Включително и нашето разбиране за хуманност.
**************************
Сега, най-важното! Заместник председател на тази организация е българин. Казва се Кристиан Вигенин. Същият е един от кохортата на ниновистите от последния ден.
Той, по-добре от всички знае какви ги е вършила негова организация в източна Украйна. Знае!
Отговорността е персонална!

Албена Шавел