ЕДИН ФИЗКУЛТУРНИК ЗА ЕДИН ПИЛОТ…

Мафиотската върхушка започва сериозно да се паникьосва. Дотам, че извадиха интелектуалното оръжие на ГЕРБ, почтеният зет и притежател на шест апартамента, ръководителят на всички предизборни кампаннии на бандата и организатор на печатането на фалшиви бюлетини в Костинброд, геният на политическата мисъл Цветан Цветанов, известен сред народа като Цвъчко.
Интересно дали страхът или възмущението попречиха лично на Боку-Слънцето да отговори на удара, или пък това е самоинициатива на Цецкоу, и без това всички знаят, че той управлява еднолично ГЕРБ?

Каквото и да е, жалката и дребнава душица на физкултурника не му позволи да отговори подобаващо /а то и може ли/, на ясните и точни думи на Президента, посочващи дъното, до което ни доведе управляващата мафия! Иска се интелект, смелост и политическа далновидност, за да отговаряш на политическия си противник с достойнство, а не по махленски, ама кой каквото може….

Все пак Цецкоу има оправдание – завършил училище за „специални“ деца във Вършец, работил предимно като физкултурник, преди да започне да носи папките на политици и да се промушва във властта. Но е смешно и ЖАЛКО – един интелектуално семпъл физкултурник да критикува един пилот, който е Президент на България!

Цялото слово на Цецкоу беше съсредоточено върху тезата: „Ама вие защо биете негрите!“. Липса на аргументи, а само нападки и то неадекватни. Президентът управлявал еднолично – ясно е, че Цецкоу не е чел Конституцията. Президентът дори и да иска, не може да управлява, ТОЙ ПРЕДСТАВЛЯВА НАЦИЯТА! Няма и как при орязаните правомощия да взема еднолични решения за каквото и да било.

И след като под вашите мафиотски грижи държавата била цъфнала и вързала, ЗАЩО ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ, БЕ, ЦЕЦКОУ? ЗАЩО ХОРАТА СЕ САМОУБИВАТ ОТ МИЗЕРИЯ? ЗАЩО ПЕНСИОНЕРИТЕ ГЛАДУВАТ? ЗАЩО БЪЛГАРКИТЕ НЕ РАЖДАТ ДЕЦА В ТАЗИ ПОМИЙНА ЯМА, В КОЯТО ПРЕВЪРНАХТЕ БЪЛГАРИЯ?! ЗАБОГАТЕЛИ ИМА, ЗНАЕМ КАКВИ КОМИСИОННИ ВЗЕМАТЕ И ОТ НАЙ-ДРЕБНАТА ПОРЪЧКА. И ЩЕ ГИ ПОВЪРНЕТЕ, АМА С КРЪВ! КОГАТО ДОЙДЕ НАШЕТО ВРЕМЕ, НА НАРОДА!

Комисия на Народното събрание щяла да проверява парите на Президента!!! Ама верно??? Жалка история…много жалка, ама дребнавата душичка на физкултурника не може да измисли и друго. Просто са несъпоставими…..

И ….Цецкоу……най-верният барометър за състоянието на държавата са настроенията на народа…..отвори си прозореца и виж, ослушай се…..идва разплатата! Пък ще направим една НАРОДНА комисия откъде си докопал толкова пари и имоти…..не твоят купен съд, НАРОДЪТ ЩЕ РЕШАВА СЪДБАТА ТИ!

„Шести септември“
Елена Гунчева