ЕДНА ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА КЪМ ПИСМОТО

Започвам с това, че много ми хареса отвореното писмо на госпожа Панова до Онуй. Интелигентно, смело и дръзко. Но изумях, когато навсякъде по медиите беше описано „Жената на Лозан Панов изпрати писмо…..“. И никой дори не се впечатлява!
,
Аз категорично не съм феминистка. И не смятам да се боря за някакво равенство, защото смятам, че уважението се заслужава, а равенството се предполага до доказване на противното. Но да принизиш една интелигентна жена, като вместо името й посочваш името на съпруга й, все едно тя е известна само като жената на Лозан Панов, не е много ок. Пое проявете уважение към личността й.
,
Тук упрекът ми е към журналиститутките. Защото всички тези публикации бяха написани от жени. Странно, нали? За тях тя не е самостоятелна личност, а придатък към господин Панов. На това ли ви учат в журналистическия?!? И после се чудим защо няма нормални медии в България!
Така че: респект за госпожа Елисавета Панова. А журналистите – малко мисъл няма да ви е излишна. За стил на писане и възпитание е късно да се учите!
,
Елена Гунчева