ЕКСКЛУЗИВНО В ТОП ПРЕСА! Снимки от Пирогов на бизнесмена Ивайло Пенчев след самолетната катастрофа!!!!

Топ Преса отново изпревари всички!!! Ние сме единствената медия, която се сдоби със снимки от Пирогов на бизнесменът Ивайло Пенчев!!!

Припомняме, че Пенчев претърпя авиоинцидент с частния си самолет днес. Машината падна недалеч от Лесново, където има летище. Сигналът за инцидента бе подаден в 13:27 часа. На място беше изпратена линейка от Елин Пелин. Пенчев, който е собственик на „Уолтопия” – най-голямата фирма за изкуствени катерачни стени, е бил сам в самолета.

В момента се намира в противошокова зала в „Пирогов” с политравма – увреди на няколко органа.

„Предстоят изследвания. Общото му състояние е задоволително, но към травмата трябва да имаме респект. Ще изчакаме да направим всички необходими изследвания”, коментира директорът на „Пирогов” проф. Асен Балтов. По думите му Пенчев е аварирал от около 10 метра височина. Предприемачът има и разкъсно-порезни рани, които лекари от лицево-челюстна хирургия вече са обработили.

„Рано е да се каже дали има опасност за живота. Някои травми протичат със забавяне и се влошават постепенно”, подчерта проф. Балтов. Пенчев е контактен и адекватен. Предстоят допълнителни изследвания, като ще бъде направен скенер на цялото тяло. Пострадалият ще остане под лекарско наблюдение.

Проф. Балтов каза, че при приемането му в болницата Пенчев му е съобщил, че е загубил височина на самолета при заход.

http://toppresa.bg/

loading...