Ексминистър Николай Денков проговори за бъдещето на Лена Бориславова

Според него тя има голямо бъдеще в политиката

Бившият министър на образованието акад. Николай Денков проговори за бъдещето на бившата дясна ръка на експремиера Кирил Петков – Лена Бориславова.

Той я определи като изключително подготвен човек с голямо бъдеще и изрази надежда, то да е в политиката.
Това стана ясно от думите на бившия образователен министър Николай Денков, който стана част от „Продължаваме промяната“ и е водач в листата на партията в Шумен.

Николай Денков подчерта, че решението на Лена Бориславова да се оттегли от листите, е било лично нейно. Според него е редно именно тя да каже къде се вижда.
Попитан дали се е чувал с нея, бившият образователен министър отговори, че се виждат всеки ден и допълни, че Лена Бориславова е на линия.

Припомняме, че преди дни Калина Константинова заяви в ефира на bTV, че истината за Лена Бориславова е, че тя е изключителен професионалист и предвид челната позиция, която тя заемаше по време на управлението, предвид и факта, че нямаше с какво друго да ги атакуват, поради липса на корупционни схеми или нещо за което да се хванат и да е истинско, те атакуваха нейната личност.

Това е ненужно да се случва в една кампания. Тя реши да не позволява това да разсейва от основните теми, които искаме да сложим на дневен ред, и да можем спокойно да можем да говорим за темите, които ни интересуват“, коментира бившият вицепремиер в кабинета „Петков“.
Източник: blitz.bg