Емир Кустурица: Западна Европа се самоубива с изкривен марксизъм

Западна Европа доброволно се подлага на самоунищожение, смята световноизвестният режисьор Емир Кустурица. Сега, под прикритието на пандемия, се извършва голямо„ рестартиране “, както би се изразил Клаус Шваб, директор на Световния икономически форум в Давос“, заявява авторът на „Циганско време“, „Ъндърграунд, „Аризонска мечта“, „Черна котка, бял котарак“и др. в интервю за списание „Международная жизнь“.

Чрез изкривен марксизъм, те създават нова лява ориентация, която проповядва всичко, което може да се нарече унищожаване на държави и малки нации. Статистиката го доказва.

Всяка година в Сърбия изчезват 35 000 души като разлика между раждаемостта и смъртността в „полза“ на последната… Освен това годишно се правят 140 хиляди аборта, а сега обсъждаме закона за видовете бракове.

Ако комбинираме тези три компонента, се оказва, че дори ако хомосексуалистите и лесбийките биха могли да осиновят деца, тогава възниква въпросът: какви деца ще осиновят? Откъде ще се вземат тези деца? Повечето от тях ще дойдат от Изтока, от „горещи точки “ и ще се окажат в силните страни на Запада, така че, по всяка вероятност, те ще унищожат един ден Западна Европа. И тя се съгласява на това без никаква съпротива. Това не го разбирам.“

Frognews.bg