„Енергиен ковид“: Класикът Борисов наистина трябва да се изучава из основи

В петък, 22-ри октомври, в „ЕвроДикоФ“:

„Енергиен ковид“: Класикът Борисов наистина трябва да се изучава из основи. И тази седмица той блесна, сега с фундаменталния си труд „Ролята на калинките на Радев за катастрофата на държавата“. Но и този път си вкара зловещ автогол. Защото най-голямата катастрофа в момента е с цените на тока и на газа, а там както всички добре знаем, с изключение само на безпаметния Борисов, всички „калинки“ са назначени от ГЕРБ и са си непоклатими на местата.

Повече по темата за най-жестоката далавера на енергийната мафия, подпомагана от ГЕРБерските „калинки“ – от работодателя Васил Велев и енергийния експерт Еленко Божков.

Как е възможно АЕЦ „Козлодуй“ да произвежда ток с цена 50 лв., да го продава за 450 лв. и никой нищо да не може да направи пред чудовищния грабеж. Какви идиотски закони прие ГЕРБ, какви още по-идиотски изисквания има Брюксел и в крайна сметка, докога шушумигата енергиен министър само ще бръщолеви общи приказки.

Специален гост – Кирил Петков в може би, най-ключовия период от предизборната кампания. Какво искаше да каже на Конституционния съд, който го отряза от участие? Какво ще каже за „полуделите цени“, за комплексарските реакции на някои евентуални бъдещи коалиционни партньори, за борбата с мафията и с корупцията.

Бившата депутатка на Слави, адвокат Галина Иванчева, взриви мрежата със своята истина за партията на шоумена. В първото си телевизионно интервю говори за мотивите да напише този пост, за реакциите, за надеждите и за разочарованията.

Как останахме без нито един спасителен кораб. Морският специалист Богдан Богданов за далаверата с продажбата на „Перун“, която продажба доведе до сегашната трагикомедия с „Вера Су“.

Жегнат от участието на Петър Величков от екипа на Бербатов в миналото предаване, думата поиска Йордан Лечков. Даваме му я с удоволствие, но и с предупреждението, че никак няма да му е лесно.

Истерията „зелен сертификат“ или с други думи: когато едно добро средство се представя по абсолютно левашки начин от служебното правителство. Но сертификатът се оказа и мощен прожектор да освети популисти, хулигани и какви ли не шарлатани.

О, чудо! Телевизионно интервю на Делян Пеевски. Всичко по темата…

„ЕвроДикоФ“, петък, 20 ч.