ЕС е строен, медиите подгряват, „науката“ и „учените“ са на местата си в очакване на петата вълна и четвъртата доза

ЕС е строен, медиите подгряват, „науката“ и „учените“ са на местата си в очакване на петата вълна и четвъртата доза. Трета доза? Отдавна сте изостанали! Четвърта, защото Омикронът е страшен, заобикаля всички дози и затова трябва …..още дози. Гърция, Австрия, Швейцария, Франция, Германия – ръст и ръст, не спира тая проклетия. Но нищо, те са приготвили още и още дози и всичко ще се оправи, ще си върнете нормалния живот.

Тук таме гласове, че новият не бил страшен, даже СЗО така казват, обаче как да не е страшен, я питайте пред Пирогов! А британски учен, това нещо, което никой никога не го е виждал – британски учен, казал, че омикрон било друга болест, никога не бил виждал такава. Да, същите думи като на генерал Годжи в първите мигове на пандемичния рай, какво като ни споходи в март 2020-та, и генерал Годжи, иначе виждал всичко, се оказа, че не бил виждал такъв бял дроб като на първия умрял в България. Всичко това по медиите, нали разбирате, на сцената на медиите.

Та стягайте редиците, дозите летят, а Ганьо пак стана супер Ганьо, прост и невежа, който разваля хубавата европейска утрин на българския жълточкаджийски планктон. Не стига, че гнусливо трябва да се идентифицира с балканската простотия на мусаката, ами и дозите продължава да отказва.

Е, сега не е ли прав био-хомо-турбо-евро папагалът Сандев? Може ли такава простотия в една чиния – че месо, че картофи, че заливка, че и с хляб го ядете???

Анастасия Гешева