Ето и моите разяснения по темата за случващото се в НАТО

Ето и моите разяснения по темата за случващото се в НАТО.

Аз многократно съм обяснявала, че тази структура е мъртва, но се поддържа по изкуствен път към живот, за да оправдава издържането на известно количество хора по света, военните фамилии и техните храненици, у нас са известни всички такива кухи лейки, който дрънкат за войни и заплаха.

Единствената останала греда, която крепи това умряло НАТО е Русия и затова трябва постоянно да се поддържа версията за руска агресия и заплаха. Да, това минаваше 60 години. Да, това мина и през 2014-та, когато много много хора се вързаха на измислената заплаха за Крим и Украйна. Тогава, също като сега, много авторитети паднаха възнак, защото не можаха да разберат, че американските външни политики са пързалки по принцип.

Но днес е вече признак на детско невежество да не можеш да видиш и разбереш елементарното – Че всякакви заплахи от страна на Русия са измислици за шарани, с които се оправдава пред европейците и американците и пред целия свят съществуването на НАТО.

Между другото, в интерес на истината, американците се оказаха по-вещи в разпознаването на лъжите от европейците. Говоря за народите. Европейците показаха изключително нисък процент интелигентност и по темата за НАТО и по темата за вируса.

В момента, при интензивно променяща се геополитическа реалност, имаме състояние, при което изкуственият живот на НАТО е на път да приключи.

Вчера казах, че Путин и Байдън са възнамерили нов руско-американски план за световна сигурност. Което е много неприятно за НАТО. Ако си спомняте, в анализът си в деня след срещата, аз казах, че е обсъждана съдбата на НАТО и вероятно е взето решение то да бъде погребано. Това мое геополитическо предположение, което се основава на официалните информации и на моята интуиция, на моята способност да разчета онова, което не се вижда и да разчитам думите зад думите, се оправдава с течение на времето.

Русия е поискала спиране разширението на НАТО на Изток, тоест никакво приемане на Украйна и Грузия, а вероятно и Македония. И Байдън се е съгласил! Това никой не го казва, аз ви го казвам. Но то се потвърждава от изключителната нервност на Столтенберг, засилване на русофобската агресия в европейските медии, изявлението за разполагане американски войски в България и Румъния. Всичко това са РЕАКЦИИТЕ НА НАТО. Което НЕ ИСКА ДА УМИРА, НО ЗНАЕ, ЧЕ УМИРА, ЗАЩОТО БАЙДЪН СЕ Е СЪГЛАСИЛ ДА УМРЕ.

На Столтенберг му е бил предложен поста директор на Норвежката централна банка, тази новина мина незабелязано, но не и от мен! Значи търсят му работа. Защо? Ами защото ще остане без работа!

Ето две уточнения по изложеното.

Европейците не искат НАТО да умре, защото САЩ им осигуряват закрила чрез него. Ако трябва да си правят собствена армия, ще обеднеят много бързо. Освен това чрез НАТО ЕС много удобно и успешно си прокарва политиките. Не забравяйте, че членове са големи държави – Германия, Франция, Англия, Италия. Те не са готови за промяна!!!

Може би най-важното, без което не може да се разбере нищо, е следния факт – АМЕРИКА Е РАЗКЪСАНА ОТВЪТРЕ. Вътре има война между републиканци и демократи. Но има и още една война, която тече и това е ВОЙНА В ДД. Да, правилно – говоря за реална борба за оцеляване вътре в ДД. Това означава война в демократическата партия. От тук следва война в Държавния департамент по Русия. И сега идва интересното.

Байдън е представител на това крило в ДД, което иска СБЛИЖАВАНЕ С РУСИЯ И ЛИЧНО С ПУТИН! Може и да греша, но има много признаци, че Байдън се еманципира от ДД по адрес на Путин.

Другото крило са хилъристите, тук влизат Камала Харис, Виктория Нуланд и Блинкен. Байдън е в конфликт с тях и те се стараят да изменят това, което той прави с Путин, а от тук и с НАТО. Именно те саботират преговорите с Путин, разгарят антируските страсти в САЩ и ЕС чрез медиите и искат НАТО ДА ОСТАНЕ.

Обаче, някак, Путин и Байдън успяха два пъти да надвият ограниченията и дори са си позволили да мислят за света напред, а това е катастрофално за статуквото в ДД. И по изявленията в Кремъл се твърди, че в момента се подготвя трета среща между тях и тя ще бъде на живо.

Тези тектонични движения в ДД са вече доказани! За мен те са реалност. Тук се намесват другите супер важни геостратегически световни точки, Иран, Афганистан, Индия, Турция, Емирствата и Израел, като само в Саудитска Арабия и Израел хилъристите продължават да имат влияние и сила. На другите места не щат и да чуят за Америка.

Едно е сигурно!
Путин е осигурил изтласкването на НАТО отсам Черно море. Доказателство – ОТКАЗ НА НАТО ДА ПРИСЪЕДИНИ ГРУЗИЯ! Отказ от Саакашвили , оставят го на руснаците. Цветните революции в Грузия приключват и тя е втората държава около Русия след Беларус, в която само за 1 година не успя ДД да направи нищо. Това показва, че търпи поражение след поражение. Още едно доказателство, свят ще ви се завие.
Сирия е сключила договор за приятелство с Донецката Народна република. Тук оставям да ви отлежи тази информация!

Русия открито заяви, че всяко движение на НАТО напред ще бъде разглеждано като военно действие. Как я мислите тая? Това е невъзможно да стане, ако няма договорка Путин Байдън ……срещу НАТО.

За България всичко това означава само едно. Политиците са извън събитията. Не че тичат след тях, те не са в тях.

По отношение на Балканите мисля следното.
Путин оставя в ръцете на американците всички, които отказват диалог с Русия и са уговорили военната независимост на всеки, който води диалог с Русия. Сами се сетете ние от кои сме и в чия сфера сме. Путин ни е оставил. Напълно. Ескобар е човек на хилъристите. Смятам, че Балканите са изцяло обект на хилъристите и така ще остане.

RIP NATO

Анастасия Гешева