…Ех, Недялко, ех, Недялков, жалък и смешен си в ролята на еднопластова toilet paper

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ – ШАМПИОН! ИЗВЪРТЯ ЕДНОВРЕМЕННО 4 СВИРКИ: НА ГЕШЕВ, НА ЦАЦАРОВ, НА ПЕЕВСКИ, НА БОРИСОВ.
Недялко Недялков, подсъдим по аферата КТБ ще бъдеш ти – заради милионите, които получи от Цветан Василев ( КТБ) за твоя дял в “Уикенд”. Същият този Иван Гешев още през 2017 г. ми е издал документ, че нямам нищо общо с делото КТБ. Софийски градски съд осъди за клевета Маргарита Михнева за лъжите й, че съм взимала пари от КТБ, а пък ВКС потвърди присъдата. Искаш ли да се видим в съдебната зала по този въпрос? Аз нямам нищо против.

Ето как се е олигавил Недялко Недялков днес по повод номинацията на Иван Гешев – такова серийно публично фелацио, че да ти се доповръща, но на Недялко му е сладко:

Недялко Недялков: “Много, много забавно става, приятели.
Както и предполагах, номинацията на Иван Гешев докара до нервна истерия цялата разградска десница.
Бащата на „Информиран.нет“ и други фейксайтове Бабикян се помоли Цацаров да останел пожизнено главен прокурор, щото спрямо Гешев бил цвете.
Проваленият правосъден министър и ратай на Прокопиев – Христо Иванов, се затюхка, че Гешев бил слуга на олигархията.
Платените журналя на Цветан Василев като Огнян Стефанов и те каканижат от блатото.
Соня Колтуклиева, подсъдима по аферата „КТБ“, зове Борисов да докажел, че не е зависим от Пеевски и да накарал Дани Кирилов да издигне алтернативна кандидатура на Гешевата?!
И това насериозно го пишат хора, претендиращи, че са демократи и либерали. Настояват министър-председателят да се намеси пряко в работата на независимата съдебна система?!
А иначе доскоро се перчеха, че главният прокурор трябва да бъде издигнат отдолу, от ниското, от самите гилдии.
Ами ето ви, бре – от гилдиите го издигат Гешев. Цялата асоциация на прокурорите, камарата на следователите плюс цялата прокурорска колегия към ВСС!
Какво искате повече? По-прозрачен избор може ли да има от този?
В отчаянието и страха си розовите фашисти стигнаха дотам да се молят на омразния им Борисов да спре Гешев…
Жалки, жалки твари грантоядни…
Кофти ден за подсъдимите Цветан Василев, Прокопиев, Огнян Донев, Арабаджиеви, Баневи, Миню Стайков, Бенчо Бенчев – всичките клиенти на Гешев.”

Апропо, Недялко, по закон и процедура правосъдният министър има право да номинира магистрат за главен прокурор. И премиерът Борисов ще стори голяма грешка, ако министърът на правосъдието Кирилов се въздържи.

…Ех, Недялко, ех, Недялков, жалък и смешен си в ролята на еднопластова toilet paper за грандиозни политически гафове, но дано поне си наясно, че сянката на Корпулентния ще те пази, докато не ти се ядоса пак и не те нарита по дебелия задник.🤣🤣🤣

Соня Колтуклиева

loading...